Z. Dvořák 59.
L. Vacek 82. (vl.)
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim proti Nejdku sahala po bodu, ale marně


Branky


59. Z. Dvořák , 82. L. Vacek (vl.) - 28. J. Schlosser , 33. O. Šupík , 42. J. Jílek (p.)
10

Domácí Toužim stále kráčí letošní sezonou bez bodu. Úvodní výkony nezastihly toužimské v nejlepší formě, poslední utkání jde ale jejich forma strmě nahoru a je jen otázkou času, kdy začnou o body obírat soupeře. Tentokrát na jejich půdu zajížděl nepříjemný Nejdek, který se pohybuje ve středu tabulky a pokud chtěl zůstat na dosah špičce, z dnešního zápasu potřeboval tři body. Za těmi v první půli velice rázně vykročil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím první půle vůbec nevyšla

V podstatě celý první poločas bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, hosté se po většinu úvodní pětačtyřicetiminutovky tlačili dopředu a předváděli velice líbivý fotbal. Úvod utkání byl ale na vyložené akce poměrně skoupý. První velkou šanci si paradoxně vypracovali domácí, v 9. minutě se jim podařil rychlý únik po levé straně, následnou přihrávku přes malé vápno ale obránci dokázali odehrát na roh. V 11. minutě natáhl k pořádné pumelici hostující Jakub Jílek, který z dobrých dvacetimetrů doslova napálil břevno, které se div nezlomilo ve dví. Míč se navíc odrazil na brankovou čáru a ven, následné dorážky také brankou neskončily.

 

První branka přišla ještě v první půlhodině, ve 28. minutě. Po odvráceném rohovém kopu následoval další centr z pravé strany, který tentokrát našel adresáta v podobě Jiřího Schlossera, který hlavičkou uklidil míč přesně k tyči a bylo to 0:1. Pět minut na to přidal druhou branku svého týmu Ondřej Šupík, který zakončil parádní rychlou kombinaci svého týmu. Za dalších několik chvil byl ve vápně faulovaný nejdecký Jan Jílek, který si už šteloval míč k zakončení, a sudí správně nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal jeho bratr Jakub a i když brankář vystihl směr střely, brance zabránit nedokázal.

Hosté vedení nepustili

Začátek druhé půle vyšel také líp hostům, kteří se dostali do několika nadějných zakončení, ale bez gólového efektu. Následně se ale dostali více do hry domácí a postupně se obraz hry vyrovnával. Prvotní náznaky toužimských šancí končily nevalně, byla to však jen ochutnávka nadcházejících událostí. V 59. minutě totiž přišel rohový kop a po závaru ve vápně se nejlépe zorientoval Zdeněk Dvořák, který následně prostřelil hostujícího Irlbeka

 

Necelých 10 minut před koncem přišlo snížení na rozdíl jediné branky. Za dlouhým obranným odkopem se rozebhěl Miloslav Hotěk, který byl v souboji s nejdeckým Lukášem Vackem. Ten se v souboji dostal k míči a chtěl ho hlavičkou přihrát gólmanovi, ten ale pochybyl svým výběhem, o kterém navíc Vacek vůbec nevěděl, a svou hlavičkou tak nasměroval míč přímo do své branky.

 

Další gól už ale v utkání nepadla a Toužim si tak připisuje další prohru. 



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Zdeněk Dvořák, hráč: První půle byla absolutně ve prospěch hostů, také se to jasně odrazilo na třech obdržených brankách. My se ale nevzdali a v druhé půli jsme chtěli zápas zdramatizovat, což se nám také podařilo. Hodně tomu určitě pomohl střídající Čermák, který se podílel na obou našich gólech. Bohužel jsme drama nedotáhli až do konce a nešťastně padli 3:2.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Do utkání jsme vstoupili herní převahou a postupem času přibývaly šance a také góly. V druhém poločase vývoj utkání probíhal v podobném trendu, dvě naše gólovky zůstaly nevyužité. Domácím se podařilo snížit na rozdíl jediné branky, ale další šance si už nevytvořili a proto si odvážíme tři body.



Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - J. Frank [-] , F. Burda [-] , D. Tunder [-] (72. K. Krejčí [-] ) , D. Řehák [-] (50. K. Čermák [-] ) , L. Marek [-] (72. L. Pavlík [-] ) , A. Jiskra [-] (33. T. Kochta [-] ) , M. Očko [-] , J. Legr [-] , Z. Dvořák [-] , K. Pejšek [-] (50. M. Hotěk [-] )

FK Nejdek
J. Irlbek [-] - A. Mandous [-] , D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Rutrle [-] , J. Jílek [-] , O. Šupík [-] , L. Vacek [-] , J. Rutrle [-] , M. Šilhan [-]

ŽK: 66. L. Marek - 77. M. Šilhan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - HÁNYŠ Martin, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Milan Ažaltovič
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím výhru pro Nejdek. Myslím si ale, že to bude jen o gól, Toužim bude kousat.