3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama jako hrom a extrémně cenný bod pro Roli!


Branky


17. V. Klauz , 35. V. Klauz , 47. T. Koch - 23. F. Neudert , 49. T. Červík , 80. T. Chlup
10

Pouhé tři body dělily Hroznětín od Nové Role, která se v případě výhry mohla na svého rivala dotáhnout. Obě mužstva navíc chtějí zůstat na dosah špičce tabulky, které zatím se samými výhrami dominuje tým z Chodova táhnutý Kočím. Šest branek, z toho jedna opravdu výstavní, se postaralo skvělý fotbalový zážitek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trefili jako první

Úvodní oťukávání utnul v 17. minutě Václav Klauz. Domácí vhazovali dlouhý aut, který doputoval až ke Klauzovi, který naprosto parádními nůžkami zamířil do šibenice hostů a poslal svůj tým do vedení. Posuďte sami:

 

O pouhých osm minut později ale bylo srovnáno, Filip Neudert dostal na levé straně mnohem více prostoru, než by hráč jeho kalibru dostat měl, a krásnou ranou na vzdálenější tyč dostal míč za záda gólmana. Deset minut před koncem půle šli ale domácí opět do vedení, po krásné průnikové nahrávce a následném centru z levé strany zakončoval opět Václav Klauz, který se nemýlil ani tentokrát. Do konce první půle se skóre již nezměnilo

Domácí vedly brzy o dvě branky

Pouhé dvě minuty po začátku druhého poločasu už vedli domácí 3:1, po hezké akci, kterou začal Perenčaj, zakončoval Tomáš Koch. Hosté ale o další dvě minutky později snížili, na centr z pravé strany si naběhl Tomáš Červík a hezkou rybičkou vstřelil branku. V 67. minutě se hezkým průnikem po pravé straně prezentoval Koch, jeho snahy ale skončily pouze na rohovém kopu. Z toho se ale dostal k zakončení Vodrážka, který svým pohybem zmátl bránícího hráče a na přetažený míč čekal úplně nehlídaný. Míč i velice dobře trefil, zamířil ale těsně vedle vzdálenější tyče. V 71. minutě měli domácí další šanci, do gólové šance předkládal Klauz, následné zakončení ale gólman Latislav vyrazil. Deset minut před koncem přišlo vyrovnání. Na centr z levé strany si naskočil nehlídanýTomáš Chlup a tzv. koníčkem dostal míč nechytatelně do branky. Domácí se ještě snažili zvrátit utkání, ve kterém po celou dobu vedli, na svou stranu, ale další branku se jim již přidat nepodařilo.

 

Nová Role si tak odváží velice cenný a vydřený bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, kapitán: Zápas jsme začali lépe a víc jsme drželi míč na kopačkách, dali jsme na 1:0, kdy to Véna Klauz nůžkama trefil parádně. Hned vzápětí jsme mohli po chybě gólmana odskočit na 2:0, ale bohužel a hosté z jedné střely trestali a vyrovnali. I když se nám podařilo odskočit na dvě branky, tak jsme vedení stejně nedokázali udržet. Spálili jsme spoustu šancí, jen já jsem mohl dát dva góly, bod za remízu je pro nás jednoznačná ztráta.

FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: Jestli jsme minulý týden remízou ztratili, tak tento zápas jsme rozhodně bod získali. Domácí tým nastoupil ve velmi silné sestavě, naopak my stále nemůžeme počítat s dlouhodobě zraněnými oporami, takže za bod jsme velmi rádi, kór po průběhu, kdy jsme už “padali“ o dvě branky, ale dokázali jsme srovnat. Upřímně musím uznat, že jsme v tomto utkání nebyli lepším týmem, ale nasazení a bojovnost týmu byla výborná a za to klukům musím poděkovat.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - D. Perenčaj [-] (52. R. Kalán [-] ) , V. Klauz [-] , J. Provazník [-] , D. Horvát [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , M. Gruber [-] , M. Burkyt [-] , J. Vodrážka [-] , J. Vodrážka [-]

FK Nová Role
J. Latislav [-] - T. Chlup [-] (90. J. Kvapil [-] ) , F. Neudert [-] , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , J. Veverka ml. [-] (54. J. Vaverka [-] ) , L. Hájek [-] (54. M. Živanovič [-] ) , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , M. Černý [-] , P. Florián [-] (54. D. Hegenbart [-] )

ŽK: 57. J. Provazník , 73. D. Horvát - 59. L. Hájek , 73. D. Hájek , 86. F. Neudert .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Godža Ladislav - MELNIČUK Matěj, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Milan Ažaltovič
Tip experta: výhra domácích

Zde je velmi těžké tipnout výsledek, ale Hroznětín doma jen tak neprohrává, takže za mě tři body domácí.

Tip: výhra domácích