4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frantovky si beze strachu vyšláply na Královské Poříčí!


Branky


24. L. Hibler , 27. J. Eisenreich (p.) , 53. L. Hibler , 63. M. Haberle - 29. M. Kratochvíl , 65. D. Unger
10

Královské Poříčí zajíždělo na půdu Františkových Lázní v rámci 8. kola Krajského přeboru a pokud chtěli hosté zůstat na dosah špici, dnešní utkání muselo skončit jejich vítězstvím. Domácí na hosty ztráceli šest bodů a v případě výhry se tak mohli horní polovině tabulky přiblížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká pětiminutovka

Prvních několik minut hosté dominovali na míči a několikrát se jim podařilo proniknout do vápna, na gólové šance si ale diváci museli počkat. I domácí se ale postupně začali osmělovat a obraz hry se poměrně záhy vyrovnal. Devátá minuta přinesla první roh zápasu, který zahrávali domácí a skvělým zákrokem se po zakončení blýskl hostující Gitter. O dvě minuty později zahrávali přímý kop ze slibné pozice hosté, nadvakrát ale trefili pouze domácí zeď. Ve 13. minutě se po rohovém kopu mohli prosadit také hosté, zakončení z úrovně penalty šlo ale nad. Ve 24. minutě se už skóre měnilo, na centr za obranu si naběl Lukáš Hibler a hlavou dokázal propasovat míč za záda gólmana, domácí vedli 1:0. O tři minuty později se hosté dopustili poměrně zbytečného faulu v pokutovém území a rozhodčí Pagáč nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. Toho se ujal Jindřich Eisenreich, kapitán domácích, jehož směr střely sice gólman Gitter vystihl, ale na míč nedosáhl. Dlouhodobě účinnou zbraní Královského Poříčí jsou standartní situace a i tentokrát z nich těžili. Po rohovém kopu se totiž prosadil Marek Kratochvíl a ve 29. minutě bylo sníženo na 2:1. 

Tři body pro domácí

V 53. minutě obdržel parádní míč za rozhozenou obranu Lukáš Hibler, který podnikl sprint do vápna a střelou pod gólmanem uklidil míč do sítě, čímž vrátil Kohoutům dvoubrankové vedení. O deset minut později už to bylo dokonce 4:1, kteří rovněž zužitkovali rohový kop a Martin Záruba dopravil míč do sítě. Domácí tak překvapivě vedli už o tři branky. O dvě minuty později už to bylo ale zase "jen" o dvě, po akci z pravé strany a zblokované střely se z dorážky prosadil Daniel Unger. Poslední vzruch přišel v úplném závěru, po druhé žluté kartě viděl červenou hostující Viktor Friml a také David Dudešek, který byl na utkání zapsaný jako masér. Ten se k rozhodčímu ještě vydal s výtkami a zadržet ho musela pořadatelská služba. Negativní závěr celého zápasu ale nic nemění na faktu, že si domácí připisují velice cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Martin Záruba, hráč: Začátek první půle měli v otěžích hosté a přišpendlili nás na naší půlce, kde drželi balón a vytvořili si pár šancí. V zakončení však nebyli důrazní a tak jsme se po využité šanci ujali vedení 1:0. Vzápětí odpískal sudí faul na hranici vápna a Jindra pokutová kop s přehledem proměnil. Hosté však využili našeho zaváhání při rohovém kopu a prosadili se na přední tyči. Do poločasu jste tedy šli za stavu 2:1. Ve druhém poločase jsme se nadále soustředili na zabezpečenou obranu a rychlé protiútoky. Při jednom takovém Lukáš zvyšoval už na 3:1. Hosté dál drželi balón, ale kolem šestnáctky jsme si prostory hlídali dobře a když jsem z rohového kopu zvyšoval už na 4:1, zdálo se, že je hotovo. Hosté se však nevzdali a téměř vzápětí snížili opět na rozdíl dvou branek. Do konce utkání se ale krom pár střel zpoza vápna nic nestalo a tak jsme si připsali důležité domácí vítězství.




Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , M. Heller [-] , L. Rejman [-] (85. D. Petránek [-] ) , M. Lukáč [-] , L. Hajmacher [-] (89. T. Cibulka [-] ) , L. Hibler [-] , R. Hubáček [-] , M. Strnad [-] , M. Haberle [-] , V. Strnad [-]

Baník Královské Poříčí
J. Gitter [-] - S. Nguyen [-] (65. J. Jiráček [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] , J. Vůjtěch [-] , P. Bureš [-] (46. D. Unger [-] ) , R. Soták [-] (64. R. Boček [-] ) , V. Číž [-] , J. Rozsíval [-] , V. Friml [-]

ŽK: 54. R. Hubáček , 85. L. Hibler , 93. J. Eisenreich - 58. M. Kratochvíl , 74. V. Friml , 78. J. Jiráček , 85. J. Vůjtěch . ČK: 93. V. Friml .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PAGÁČ Tomáš - SANDEV Viktor, MITÁŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Milan Ažaltovič
Tip experta: výhra hostů

Tipuji, že Kr. Poříčí vyhraje a vstřelí minimálně pět branek.

Tip: výhra hostů