Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po nadějné první půli odjíždí Žlutice s výpraskem


Branky


10

Chodov zatím kráčí sezónou velice suverénně a ze sedmi zápasů měl sedm výher. Osmou chtěl přidat na domácím hřišti proti Žluticím, které k utkání zajížděli s velice početnou marodkou. Ta se naplno projevila především v druhé půli, ve které padlo pět branek. Hattrickem se v zápase blýskl Martin Dušek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli důstojným soupeřem

Po úvodním oťukávání se ke slovu dostal Martin Dušek, který se rozhodl vystřelit z hranice vápna a po nešťastné teči jednoho z obránců neměl šanci gólman zareagovat. Po čtvrthodině hry vedli domácí 1:0. Hostům se ale během čtyř minut podařilo srovnat. Hezký pas mezi dvěma obránci obdržel Jakub Křížek a z první na hranici vápna uklidil míč rovnou do sítě. Vzápětí se hezkou individuální akcí prezentoval kapitán Kočí a z 25 metrů nakonec natáhl i ke střele, která letěla o několik decimetrů nad. Remízový stav vydržel skoro do konce poločasu, dvě minuty před koncem si ale vzali domácí vedení zpět na svou stranu. Ondřej Frána obdržel míč na útočné polovině, udělal s ním tři rychlé kroky a natáhl ke střele z dobrých dvaceti metrů, po které se gólman Hladký natahoval marně. Čisté svědomí ale asi mít nebude.

Hostům docházely síly

Do druhé půle už vstoupili hosté značně znaveni a jelikož zdaleka ne všichni v sestavě byli stoprocentně fit, převaha domácích narůstala exponenciálním tempem. Po deseti minutách vedli domácí o dvě branky, prosadil se Martin Vachník, bylo to 3:1. V 69. minutě byla v síti hostů již čtvrtá branka, centr z pravé strany zužitkoval Martin Dušek, pro kterého to byla druhá branka v utkání. Pak si vzal slovo domácí kapitán Lukáš Kočí, ten v 75. minutě obdržel krásný načechraný pas za obranu od Duška, který si jedním dotykem zpracoval a druhým přehodil gólmana. O několik minut později přidal Kočí svou druhou branku, který si naběhl na centr z pravé strany, který byl sice docela vysoký, chodovský kapitán se ale vyšrouboval velice vysoko a skvělým trknutím nasměroval míč do sítě. Poslední branka v utkání přišla v samém závěru. Byli to opět domácí, Kočí byl tentokrát v roli nahravače a Dušek v roli zakončovatele. Hattrick byl poslední momentem celého utkání, které sudí Coufal za stavu 7:1 ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Ondřej Frána, hráč: V zápase proti Žluticím jsme chtěli potvrdit roli favorita a nechat body doma, což se nám povedlo. V první půli jsme soupeře skoro do ničeho nepustili, kromě gólu na 1:1, ale neproměňovali jsme šance, které jsme si vytvořili. I přesto skončil poločas 2:1. V druhé půli už to bylo o něčem jiném, přidali jsme pět branek a mohli jich být klidně víc. Bylo to zapříčiněný i tím, že soupeř fyzicky odpadnul a my ještě přidávali čerstvé hráče, kteří se hned výborně zapojili do hry. Vyhráli jsme 7:1 a jsme rádi, že naše série vítězství pokračuje dál.

FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič, hráč: Dnešní utkání ani nechci hodnotit. Druhá půle byla hrozná, tři lidi od nás nemohli pořádně běhat, včetně mě, neměl nás kdo střídat. Chodov má kvalitnější tým, výhru si zasloužil.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] , J. Frána [-] - M. Kopecký [-] (74. T. Kovařík [-] ) , T. Pelech [-] , R. Bečvář [-] - P. Michálek [-] (61. J. Rau [-] ) , L. Pfreimer [-] , L. Kočí [-] , M. Dušek [-] - M. Vachník [-] (74. K. Fröhlich [-] ) , O. Frána [-] (80. Z. Rechtorík [-] )

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - V. Černý [-] , Š. Bok [-] , J. Křížek [-] , P. Koliha [-] (46. M. Sivák [-] ) , A. Čech [-] , L. Melnyk [-] , M. Thai [-] (64. F. Gašparec [-] ) , P. Krejza [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 88. M. Dušek - 43. J. Pěnkava , 68. M. Ažaltovič , 85. A. Čech .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - BALHAR Ivan, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Milan Ažaltovič
Tip experta: remíza

Favorit zápasu je určitě všem jasný, ale věřím, že Chodov potrápíme a třeba budeme první, kdo je obere o body. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích