Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheb vyloupil Lomnici


Branky


10

Ani jeden z týmů neprožívá ideální vstup do sezóny, Lomnice měly po sedmi utkáních šest bodů, FC Cheb dokonce o tři méně. V případě výhry se tak mohl na domácí dotáhnout. Kromě pěti branek nabídl zápas také dvě červené, především ta druhá nejspíš bude mít ještě disciplinární dohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do těsného vedení

Od úvodních minut poměrně opatrné utkání sledovalo 60 diváků. Vyrovnaný obraz hry jen občasně obohatila nějaká zajímavá akce či šance, o něco více si míč užívali hosté. Ti se také postarali o první branku utkání. Vše pramenilo z nepřesné rozehrávky domácích, když se následně pár metrů za polovinou zmocnil míče Jan Dvořák. Ten vyslal milimetrový centr na Václava Altmana, který si ho na hranici vápna převzal až trestuhodně v klidu, dostal se s míčem do vápna a propálil domácího Kondelčíka. Po půl hodině hry už to mohlo být o dvě branky, aktéři gólové akce si role prohodili a tentokrát Altman nahrával přes malé vápno Dvořákovi, ten ale ve skluzu míč minul. Tři minuty před poločasem byla k vidění další tutovka a opět z kopaček hostů. Byl u toho opět Altman, který opět předkládal z pravé strany před prázdnou branku, v zakončení byl tentokrát Polívka, který svou střelu ale poslal trestuhodně nad domácí branku. Hned vzápětí mohlo být srovnáno, šikovný Polívka si dlouho hrál s míčem, až ho předložil ke střele z vápna Ptáčkovi, který střelu utáhl a tlačil ji k tyči, kam hostující Lacina dosáhl s vypětím všech sil a míč vytěsnil na roh, který už chebští ubránili. Hosté si tak do šatny odnesli to nejtěsnější vedení

Divoká druhá půle

V 52. minutě už skutečně srovnáno bylo. Tomáš Ptáček natáhl ke střele z hranice vápna a poslal míč do pravého vinglu, Lacina mohl jen ohlédnout. O pouhé tři minuty později už ale hosté opět vedli, nejlepší hráč zápasu a kapitán Chebu Václav Altman se opět dral do vápna z pravé strany a následně vyslal na branku razantní střelu, kterou Kondelčík vyrazil pouze vysoko nad sebe a v následném souboji se hlavou prosadil František Větříček.

 

Další branku přidali hosté v 66. minutě, z hranice vápna zamířil nechytatelně do pravé šibenice Jiří Kerďo. Třetí branka domácí značně rozhodila, čehož se hostům podařilo brzy ještě jednou. O pouhé dvě minuty později se totiž podruhé v zápase prosadil Altman, který skvěle zatáhl míč středem a následnou střelou nedal brankáři šanci. O deset minut později mohli domácí snížit, po skvělé průnikové přihrávce se při zakončení ale blýskl hostující brankář. Od 82. minuty hráli domácí v oslabení, po druhé žluté kartě totiž musel opustit hřiště Štěpanovský. Aby toho nebylo málo, tak ho o šest minut později následoval kapitán Josef Janovský. Ten protihráče mimo centrum dění udeřil do krku, nebo hlavy, a od rozhodčího viděl rovnou červenou. Rozmíšce pravděpodobně předcházela potyčka slovní, co v ní padlo, se ale asi nedozvíme. Dohru to nejspíš bude mít i u disciplinární komise.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Matyáš Maršík, hráč: První poločas nám relativně vyšel, vypracovali jsme si nějaké šance, ale opět jsme neproměňovali. I přes obdrženou branku se nám dařilo drát se dopředu. Po tom, co jsme srovnali, jsme kupili chybu za chybou, což soupeř trestal a nakonec jasně vyhrál.

FC Cheb
Václav Altman, kapitán: Do zápasu jsme vstoupili s dobrým pocitem z posledních dvou zápasů, ale také zároveň v opět jiné sestavě z důvodu zranění a nemocí. Věděli jsme, že musíme vyhrát, jelikož body potřebujeme jako sůl. Povedlo se nám, že jsme od začátku zápasu byli lepším týmem, měli jsme několik brankových příležitostí, bohužel jsme proměnili jen jednu, když mě hezkým pasem našel Honza Dvořák, První poločas mohl skončit 1:5 pro nás. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit stejně jako do začátku zápasu, nicméně to byli domácí, kteří srovnali stav zápasu, když se krásně trefil jejich střední záložník. Pak jsme to ale byli opět my, kdo byl v zápase lepší a pramenily z toho další tři branky. Zápas byl ještě okořeněný dvěma červenými. Klukům děkuji za přístup!



Sestavy


TJ Lomnice
V. Kondelčík [-] - P. Malinkovič [-] , O. Podhajský [-] , M. Polívka [-] (74. P. Bardon [-] ) , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] (70. J. Šlais [-] ) , M. Maršík [-] , M. Veselý [-] , M. Štěpanovský [-] , O. Šoustek [-] , J. Janovský [-]

FC Cheb
J. Lacina [-] - R. Vorasický [-] , M. Skřivánek [-] , J. Srnec [-] (61. J. Kerďo [-] ) , D. Račák [-] (78. K. Sultani [-] ) , P. Sedlák [-] , J. Vondrášek ml. [-] (83. L. Sahaj [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] (83. M. Pechoč [-] ) , F. Větříček [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - LHOTKOVÁ Veronika, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Milan Ažaltovič
Tip experta: výhra domácích

Lomnice vyhraje rozdílem dvou branek a body tak zůstanou doma.

Tip: výhra domácích