Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role klopýtla, Žlutice si odváží senzační bod


Branky


9

Pouhý jeden bod ze šesti zápasů měli na svém kontě žlutičtí a většina fotbalových fanoušků nečekala, že by si nějaké body Žlutice odvezly zrovna z Nové Role. Domácí ale v předchozím kole padli proti zatím stoprocentnímu Chodovu a bylo otázkou, zda se na nich druhá porážka v sezóně nepodepíše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli o půli těsné vedení

Od úvodních minut byli domácí jistější na balónu, hra se ale odehrávala především mezi vápny. Nakonec se ale skóre přeci jen měnilo. Ve 20. minutě se po pěkné vzdušné přihrávce dostal do veliké šance Filip Neudert, který míč výborně zpracoval a střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Žlutic šanci. Skóre zůstalo do 1. poločasu 1:0 pro domácí. Tým Žlutic si za 1.poločas nevytvořil žádnou větší šanci, ale na držení míče to bylo vyrovnané.

Hosté zabrali a srovnali

Do druhé půle šli hosté odhodláni něco s výsledkem udělat. Žlutice zabraly a srovnaly gólový stav na 1:1, když se v 51. minutě, díky své bojovnosti, dostal v chumlu hráčů ve vápně k hlavičce Lukáš Melnyk. Hosté měli velké štěstí, jelikož hráči Nové Role měli dvě vyloženě gólové šance, ale díky výborným zákrokům Martina Hladkého byla stále remíza. V 61. minutě šli do vedení překvapivě hosté, když po pěkné individuální akci skóroval Jakub Křížek. Domácí ale dokázali o devět minut později vyrovnat, když si útočící hráči vychutnali obranu Žlutic a Miroslav Živanovič si s šancí dokázal poradit. Hosté si už dokázali udržet nerozhodný stav a z Nové Role si odváží cenný bod.

 

Nová Role naopak nevyhrála druhé utkání v řadě, sérii se pokusí prolomit na půdě Hroznětína, odkus se ale body odvážejí jen těžko a vzácně.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: K dnešnímu výkonu týmu musím být kritický, první poločas, přestože jsme ho vyhráli nejtěsnějším rozdílem, tak nebyl z naší strany povedený. Chybělo nám skoro všechno, zejména pohyb bez balónu, respektive chuť do hry. Bohužel i ve druhé půli jsme pokračovali v našem tak trochu profesorském výkonu. Když jsme k tomu přidali individuální chyby a trochu smůly, šel soupeř najednou zničehonice do vedení. Až inkasované branky nás probraly a přidali jsme na výkonu. Nakonec jsme ze spousty šancí vstřelili alespoň vyrovnávající branku a bereme bod. Z domácího prostředí je to málo, ale aspoň něco. Abych jen nekritizoval, tak musím také poděkovat našim hráčům, protože někteří nastoupili prakticky zranění, při naší obrovské marodce tak prokázali svůj charakter a toho si velmi vážím.

FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič, hráč: S remízou jsme určitě spokojeni. Herní styl Nové Role nám seděl, tolik nás nenapadali a my jsme nemuseli nikam pospíchat a v klidu držet míč v obraně. Samozřejmě jsme měli i trochu štěstí u našich gólů a také nás výrazně podržel brankář. Rozhodně to ale nebyla hra na kočku a na myš, také jsme si v druhém poločasu vytvořili několik šancí, co mohli skončit brankou. Teď jedeme do Chodova, kde zkusíme zase překvapit a uhrát pěkný výsledek.



Sestavy


FK Nová Role
D. Poláček [-] - J. Vaverka [-] (59. L. Hájek [-] ) , T. Chlup [-] (86. J. Baloun [-] ) , F. Neudert [-] , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , J. Veverka ml. [-] , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , M. Černý [-] (59. M. Živanovič [-] ) , P. Florián [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - J. Křížek [-] , F. Gašparec [-] (72. M. Sivák [-] ) , P. Koliha [-] , A. Čech [-] , L. Melnyk [-] , M. Thai [-] , P. Krejza [-] , L. Slivčák [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 42. J. Vaverka , 76. D. Hájek - 23. J. Křížek , 44. M. Thai .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, VLAŠIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Václav Altman
Tip experta: výhra domácích

Zde jasná výhra domácích.