3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo trestalo lomnické chyby


Branky


9

Lomnice se i přes sympatické výkony bodově trápí a o moc lépe na tom nebyli ani domácí, kteří měli po šesti utkáních sedm bodů, pouze o jeden více, než Lomnice. Nové Sedlo má ale silný a zkušený tým a do utkání vstupovalo v roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v první půli

Úvodní minuty nabídly především klasickou oťukávanou. Ve 4. minutě se zajímavým centrem prezentoval hostující ŠoustekRychna byl ale v domácí brance připraven. O čtyři minuty později se ve skvělé šanci objevil Tomáš Ptáček, pálil ale nad domácí branku. Ve 14. minutě to byli opět hosté, kteří byli od úvodních minut jednoznačně aktivnější a nebezpečnější. Lukáš Novák obdržel ukázkový balón za obranu, na který ale zareagoval i domácí brankář Rychna a vystartoval proti němu. Novák stihl míč jen špičkou popostrčit směrem k bráně a ač tím překonal gólmana, míč bohužel pro hosty nasměroval mimo tři tyče. O dvě minuty později se po několika nepřesnostech dostali do šance domácí a celou akci musel těsně před pokutovým územím za cenu žluté karty hasit Šoustek. Ze skvělé pozice zahrával přímý kop Karel Kalina, hostům se ale podařilo jeho pokus zblokovat. Ve 24. minutě se již skóre poprvé měnilo. Po tvrdém obranném zákroku, který byl na hranici faulu, se míč dostal k Vicanovi, který krásným míčem za obranu našel Roberta Fabera a ten již neměl problém přehodit vyběhnuvšího Kondelčíka a poslat míč do branky. Z dobrých 28 metrů zahrával ve 27. minutě přímý kop Tomáš Ptáček a míč kroutil velice dobře, domácí gólman se ale našponoval jak jen mohl a s vypětím všech sil vytlačil míč na rohový kop. V první půli už se ale skóre znovu neměnilo a domácí tak šli do kabin s těsným náskokem.

Domácí nadále trestali a proto berou tři body

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první a neutrální fanoušek mohl jen kroutit hlavou, jak je možné, že hráči Lomnice v dosavadní sezóně nasbíraly pouze šest bodů. Po ztrátě ve středu hřiště ale hosté opět inkasovali, centr zpravé strany si totiž našel Karla Surového a ten se v 57. minutě trefil z voleje přesně. V 65. minutě se ve slušné šanci zjevil hostující Petr Malinkovič, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty, jeho pokus ale domácí Rychna zblokoval na roh. V 69. minutě zahrávali hosté další přímý kop z velice slibné pozice, tentokrát letěl míč těsně nad. V 85. minutě zatloukli domácí poslední hřebíček do rakve, Petr Macák se prosadil individuálně a pár metrů za vápnem natáhl ke skvělé střele, kterou překonal Kondelčíka.

 

Tři body tak zůstávají v Novém Sedle a lomničtí si i přes sympatický výkon budou muset počkat minimálně do dalšího víkendu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý, vedoucí: Oboustranně velmi opatrné utkání, dnes rozhodly chyby hostujícího mužstva. Od nás to byl dnes velmi průměrný výkon ale jsem rád, že jsme dokázali trestat chyby hostů.

TJ Lomnice
Matyáš Maršík, hráč: Zpočátku jsme byli mnohem lepší, ale neproměňovali jsme žádné šance. Po první brance jsme na soupeře opět vyvinuli tlak a snažili se o vyrovnání. V tomhle duchu se vlastně odehrával celý zápas, domácí ale dokázali těžit z rychlých brejků. Fotbal se hraje na branky a proto vyhrálo Nové Sedlo zaslouženě, domácí dokázali proměňovat své šance, my ne.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - R. Faber [-] (72. P. Macák ml. [-] ) , K. Kalina [-] , M. Janičo [-] (89. D. Patera [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , K. Surový [-] (89. D. Dudi [-] ) , L. Macák [-] , J. Vican [-]

TJ Lomnice
V. Kondelčík [-] - J. Janovský [-] (83. J. Šlais [-] ) , O. Šoustek [-] - L. Novák [-] - - T. Ptáček [-] , M. Štěpanovský [-] , M. Maršík [-] , J. Samek [-] , M. Čaban [-] , J. Veselý [-] (53. P. Malinkovič [-] ) , M. Polívka [-] (68. O. Podhajský [-] )

ŽK: 26. K. Kalina , 53. R. Faber - 16. O. Šoustek , 67. M. Čaban .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - VU David, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Václav Altman
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím, doma jsou velmi silní.