1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si z Nejdku odváží všechny tři body


Branky


9

Pouhý jeden bod od sebe dělil mužstva domácího Nejdku a hostů z Vintířova. Vintířovští mají ty nejvyšší ambice a pokud chtěli zůstat na dosah zatím stoprocentnímu Chodovu, nic než výhra na nejdecké půdě nepřipadalo v úvahu. Skvěle připravený limnický pažit ale domácí znají skrz na skrz a i proto se odtud body vozí vzácně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Prvních několik minut se týmu spíše oťukávali, ve vzduchu visela především snaha nedopustit se zbytečné chyby, která by vedla k brzkému gólu. Hosté ale od prvních minut ukazovali svou sehranost a kvalitu a i díky větší jistotě na míči měli ze hry více. Dařilo se jim vycházet ze zajištěné obrany a postupně se propracovávat dopředu, jejich snahy ale většinou končili před pokutovým územím. Nejdek ale nehodlal na svém hřišti bránit celých devadesát minut. Ani jim se ale nedařilo tvořit si vyložené gólové příležitosti. Většina dění v první půli se odehrávala mezi vápny a ač se oba týmy snažili o kombinační fotbal, pastva pro oči to pro nezaujatého diváka nebyla. Ve 42. minutě zahrával přímý kop z poměrně nadějné pozice nejdecký Jakub Valvoda, zajímavý pokus ale nakonec letěl o zhruba půl metru vedle levé tyče. I v zápětí byli v akci opět domácí, Jiří Schlosser si velmi pěkně narazil míč a následně obdržel pěknou průnikovou přihrávku, k míči se jen o chloupek dřív dostal hostující brankář Timko. Nakonec se skóre v první půli přeci jen měnilo. Nedorozumění v domácí obraně využil Milan Havel, který se dostal k míči a okamžitě si všiml nabíhajícího Jakuba Švandrlíka, který od něj obdržel ideální nahrávku a tváří v tvář s gólmanem si věděl rady. Lobem poslal míč za jeho záda a daroval tak svému týmu veledůležité vedení do šatny.

Domácí sahali po bodu

Do druhé půle vstoupili domácí namotivováni něco s výsledkem udělat a projevilo se to značně zlepšeným herním výkonem. I přesto to byli hosté, kteří se mohli velice brzy téměř radovat z další branky. Ve 48. minutě se míče na půli hřiště zmocnil vintířovský kapitán Roman Prokop a po rychlém úprku po levé straně ho naprosto ideálně posílal přízemně přes celé vápno. Našel přesně Milana Havla, který ale zakončoval z úhlu a navíc mu střelecký úhel stihl zmenšit domácí Nádeníček, který nakonec vytěsnil střelu na rohový kop. Ten kroutil Roman Prokop přímo do branky a jen díky pozornosti domácího brankáře míč neskončil v síti. O čtyři minuty později v ní ale, bohužel pro domácí, už skončil. I tentokrát je na vině domácí obrana, jíž uzmul míč opět Milan Havel, který se tentokrát rozhodl vzít to na sebe a po několika dotycích s míčem zakroutil míč fantastickým způsobem z hranice vápna do pravé šibenice.

V 67. minutě nastala poměrně kuriózní situace, když se míč po rohovém kopu dostal do nejdecké sítě, avšak z vnější strany. Nejdeckým se necelou čtvrt hodinu před koncem podařilo srovnat. Z levé strany centroval Michal Halapej, na míč si naskakoval Jakub Jílek, který na něj sice nedosáhl, ale hned za ním číhal spoluhráč Matěj Šilhan, který ve svých teprve 16 letech zachoval chladnou hlavu a levou nohou uklidil míč za záda vintířovského Timka. V zajímavé pozici se v 83. minutě zčista jasna zjevil Tomáš Pilař, který sice trefil míč se slušnou razancí, ale přímo do míst, kde čekal Timko. Obrovskou šanci na vyrovnání měli domácí v 84. minutě. Z levé strany šel míč po trase Halapej - Pilař, dva střídající hráčii, a druhý jmenovaný posílal míč malým vápnem, kde se za ním řítil velice aktivní Matěj Šilhan, ale ani ve skluzu na něj tesně nedosáhl. Hosté si pak už těsné vedení uhlídali a z Nejdku si odváží velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Dnes jsme přišli o první domácí body, na Limnici přijel zatím nejsilnější soupeř, fyzicky i fotbalově dobře vybavený. Domácím pomohl v druhém poločasu příchod zkušeného Tomáše Pilaře a Míši Halapeje, nejdecký tým se ve druhé polovině utkání dostal do tlaku a sahal po vyrovnání, gólovou střelu Tomáše Pilaře reflexivně zneškodnil hostující brankář, Matěji Šilhanovi zase chybělo před prázdnou brankou několik centimetrů, aby se stal dvougólovým hrdinou. Tým nechal na hřišti vše, bohužel to dnes nestačilo, hostům gratulujeme k výhře. Absolutorium patří Vilému Krejčímu za neuvěřitelně připravené hřiště, děkujeme.




Sestavy


FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - D. Halapej [-] (46. T. Pilař [-] ) , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , J. Valvoda [-] (63. M. Halapej [-] ) , M. Šilhan [-] , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , L. Vacek [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - L. Tamajka [-] , M. Bečvář [-] (60. L. Ondráček [-] ) , Z. Šimek [-] (77. V. Noháček [-] ) , D. Juhár [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , M. Čtrnáct [-]

ŽK: 49. M. Šilhan , 66. L. Vacek , 67. F. Rutrle - 42. L. Tamajka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FURIŠ Adam - BALHAR Ivan, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Václav Altman
Tip experta: remíza

Zde se utkají dvě dobře hrající mužstva, mohlo by to skončit smírně.