2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín si připisuje velice cennou výhru nad Novým Sedlem


Branky


8

Značně oslabené domácí mužstvo hostilo tým z Nového Sedla v rámci 6. kola Krajského Přeboru. Utkání přihlíželo necelých 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli o půli těsné vedení

V zamračeném, až deštivém odpoledni sledovali diváci poměrně vyrovnanou bitvu. Hroznětínský pažit navíc nahrával kvalitní předváděné hře, která byla na obou stranách k vidění. Domácí počítali ztráty a v obraně musel nastoupit dokonce trenér Milan Pokrupa, který také navlékl kapitánskou pásku. Hroznětínským se ale i přesto podařilo velice brzy skórovat, ve 4. minutě totiž obdržel parádní balón za boranu Daniel Ondráček, a povedeným zakončením poslal svůj celek do vedení. Domácí mohli své vedení dokonce i navýšit, nepodařilo se jim ale proměnit pokutový kop. Své šance si tvořili také novosedlečtí a v závěru poločasu byli lepším týmem, nedokázali ale nalézt úspěšný recept na domácí obranu, což znamenalo, že se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí Hroznětín.

Hosté na body nedosáhli

Ve druhé půli se postupně vytrácela fotbalová atraktivita a byla nahrazována především bojovností a podstoupenými osobními souboji, což lze zdůvodnit i stupňující se únavou. Domácí si vytvořili několik šancí, ujala se ale až akce ke konci utkání. V 85. minutě se skvěle trefil Jiří Vodrážka, který krásně obstřelil brankáře na zadní tyč a definitivně tak rozhodl o tom, že všechy body zůstanou doma.

 

Nové Sedlo si ze tří posledních utkání připsalo pouhý jeden bod a zlepšit si bilanci bude chtít příští týden, kdy na domácí půdě přivítá Lomnici. Hroznětín se s 13 body drží v TOP 3 a potvrdit svou formu bude chtít příští týden proti trápícímu se Chebu, který ale konečně prolomil své prokletí a poradil si se Žluticemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, hráč: Začátek zápasu nám vyšel, kdy Ondry dostal krásný balón za obranu a ještě líp zakončil. Pak to byl boj. Bohužel jsme neproměnili penaltu, ale i tak jsme šli do kabin s vedením. Ve druhé půli už to byl především boj o balón. Nedávali jsme šanci, až ke konce zápasu to naštěstí rozhodl Jirka Vodrážka. Vzhledem k absencím jsem velice spokojený, že jsme to zvládli.




Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Vodrážka [-] , J. Provazník [-] , J. Šuba [-] (18. P. Václavík [-] ) , D. Horvát [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] (85. L. Hubal [-] ) , M. Burkyt [-] , J. Vodrážka [-] , D. Ondráček [-] , M. Pokrupa [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - D. Patera [-] (63. M. Janičo [-] ) , R. Faber [-] (83. D. Dudi [-] ) , P. Wýstrach [-] , D. Petřík [-] , O. Parth [-] (28. R. Kaňok [-] ) , K. Kalina [-] , P. Šebl [-] , K. Surový [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

ŽK: 23. J. Vodrážka , 32. D. Horvát , 56. D. Ondráček , 72. M. Pokrupa , 78. P. Václavík - 55. P. Šebl , 57. R. Faber , 68. R. Kaňok , 74. L. Macák .
Hráči zápasu: M. Pokrupa .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - MAKOVEC Lukáš, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ale věřím, že Hroznětín ukáže na domácím hřišti svou sílu a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích