3:1
(1:1)
31. T. Chlup
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov nadále stoprocentní, poradil si i se silnou Novou Rolí


Branky


35. J. Veverka ml. (vl.) , 75. L. Kočí , 83. O. Frána - 31. T. Chlup
8

Posledním stoprocentním týmem po pěti utkáních zůstával Chodov, který chtěl svou šňůru natáhnout na šest zápasů. Proti stála ale Nová Role, velice silné mužstvo, které v posledním kole dvanácti brankami vyprovodilo FC Cheb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

V 19. minutě po zaváhání Domči Hegenbarta, který ve vzdušném souboji nezasáhl míč a následném centru jedno z domácích borců a zakončení jeho spoluhráče hosty výborným zákrokem i s pomocí tyče podržel David Poláček. Ve 31. minutě Michael Karlík odhlavičkoval obraným zákrokem tak výborně, že vysunul po straně Filipa Neuderta, který zatáhl míč na hranici velkého vápna, kdy se míč dostal na nabíhajícího Tomáše Chlupa, který z první přízemní střelou trefil přesně z jeho pohledu k pravé tyči domácího brankového zařízení – 0:1. Ve 35. minutě dobře jinak hrající stoper Jarda Vaverka nedobře zvolil přihrávku středem hřiště na svého bratra Pepu, který se k míči nedostal, domácí tým toho využil, kdy se kolmou akcí dostal do pokutového území, kterou sice hostující gólman David Poláček stačil dobrým zákrokem vyrazit, ale vracející se Jarda Vaverka si nešťastně srazil míč do vlastní sítě – 1:1.

Domácí nakonec berou všechny body

V 75. minutě barvy přišel prakticky zlomový okamžik utkání, kdy se domácí kapitán Lukáš Kočí individuálně prosadil na hranici velkého vápna a výstavně trefil vzdálený roh novorolské svatyně, byla to opravdu milimetrová nechytatelná střela – 2:1. V 83.minutě se po přízemní kolmici prosadil průnikem do hostující rozvrácené obrany domácí útočník Ondřej Frána, který zakončil přízemní střelou na delší tyč naší brankové konstrukce velmi přesně – 3:1. V 87.minutě se do sólového nájezdu na domácího gólmana Štěpanovského dostal Tom Červík, který ho ale obelstít nedokázal. 

 

Nová Role si tak připisuje teprve druhou ztrátu bodů v této sezóně, domácí Chodov je i po šesti utkání stoprocentní.

 

Za report z utkání děkujeme fknovarole.cz

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Ondřej Frána, hráč: Do našeho největšího derby, co můžeme hrát, jsme šli s tím, že chceme za každou cenu urvat tři body. A podařilo se nám to. Ve velice vypjatém a tvrdém zápase jsme sice ze začátku prohrávali, ale podařilo se nám do poločasu díky vlastní brance srovnat. Do druhé půli jsme šli namotivováni, s cílem vyhrát. Opět nám pomohla nechytatelná střela Lukáše Kočího, nakonec jsem skóre pečetil já. Za tři body jsme nesmírně rádi, protože to bylo obrovsky těžké utkání.

FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: Do utkání jsme šli opět ve velmi oslabené sestavě, přesto jsme první poločas odehráli výborně zejména po taktické stránce a nasazení, druhý poločas nám sice docházeli síly, ale houževnatostí jsme dlouho drželi remízový stav, nakonec rozhodla tento souboj individuální akce domácího kapitána Kočího a k naší smůle jeho precizní zakončení. Přestože jsme prohráli, tak jsme realizační tým na kluky moc hrdí, protože opravdu plnili to, co jsme si řekli, bojovali jako tým, taková prohra sice bolí, ale můžu říci, že jsme prohráli, jak se říká se ctí. Utkání sice mělo náboj derby, hrálo se v dobrém tempu, ale nejsem si jistý, jestli tento duel už nebyl za hranicí úcty k protihráčům, nikoho zlikvidovat, není asi úplně náplní amatérského fotbalu.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - R. Bečvář [-] , T. Pelech [-] , J. Dušek [-] - M. Kotlár [-] (46. J. Rau [-] ) , L. Kočí [-] , M. Dušek [-] (84. T. Kovařík [-] ) - O. Frána [-] (84. M. Boči [-] ) - M. Kopecký [-] , M. Vachník [-] (55. P. Michálek [-] ) , L. Pfreimer [-]

FK Nová Role
D. Poláček [-] - J. Vaverka [-] , T. Chlup [-] (82. J. Latislav [-] ) , F. Neudert [-] , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , J. Veverka ml. [-] (77. M. Živanovič [-] ) , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , V. Dorunda [-] (13. P. Florián [-] ) , D. Hegenbart [-]

ŽK: 12. M. Dušek , 25. L. Pfreimer , 50. L. Kočí , 55. M. Kopecký , 58. J. Rau - 58. J. Veverka ml. .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Suchánek Antonín - SLÍVKO Pavel, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tohle by mohl být zajímavý duel ve kterém vzejdou jako vítěz domácí. Skvěle organizovaný tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích