1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheb zajížděl do Žlutic s úmyslem získat první body


Branky


55. L. Melnyk - 3. V. Altman , 48. M. Ažaltovič (vl.) , 73. J. Srnec , 92. I. Kutlák
8

Dva celky z chvostu tabulky se proti sobě utkaly v rámci 6. kola Krajského přeboru. Žlutice, které měly po pěti zápasech pouhý bod, hostily FC Cheb, který na první bodový zápis stále čekal. Oba celky tak měly o motivaci, odrazit se ze dna, postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neměla

Hosté začali o něco lépe a podařilo se jim velice brzy vsítit první branku. Navrátilec Ivan Kutlák předložil krásnou nabídku chebskému kapitánovu Václavu Altmanovi, který takovou šancí nepohrdnul a poslal svůj tým do vedení. Hosté mohli své vedení ještě několikrát navýšit, dvakrát se ve slibné šanci zjevili jak Kutlák, tak Šiman a jednou také Altman. Domácí si svou největší příležitost vypracovali pět minut před poločasem. Po zahrání rohového kopu míč ve vápně propadl a následovala sprcha střel, které ale hosté do poslední zblokovali a nakonec odehráli do bezpečí. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

 

Hosté zabrali

Jako přes kopírák začala druhá půle, již po třech minutách se totiž opět měnilo skóre a bylo to opět ve prospěch hostů. Dominik Račák se pokusil o kroucený centr do vápna, který si nešťastně srazil Milan Ažaltovič a domácí brankář už zareagovat nedokázal. Domácím se podařilo snížit za dalších sedm minut, po standartní situaci se hlavou prosadil Lukáš Melnyk a bylo to 1:2. A najednou to byli domácí, kdo na hřišti hýřil aktivitou. Vyrovnání viselo ve vzduchu. Přesto to ale byli hosté, kteří vstřelili další branku a dostali se opět do dvoubrankového vedení. V 73. minutě se dostal k samostatnému úniku Jan Srnec, který sotva stihl vystřídat a svým vůbec prvním dotykem na hřišti naplno využil průnikovou přihrávku od Marka Skřivánka. V 84. minutě navíc přišla další rána pro domácí, hřiště po přímé červené kartě opustil David Eberl. Ze zápisu rozhodčího: Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, V 84,minutě udělena ČK hráči č. 14, Eberlemu Davidovi - pohoršující , urážlivé nebo ponižující výroky nebo gesta - kritika R v přerušené hře s hanlivými výrazy slovy "běž do pr**** čů**** jeden , co to pískáš". A domácí nakonec kapitulovali ještě jednou. Nedařilo se jim vyvinout závěrečný tlak a naopak to byli hosté, kteří ještě měli síly vysouvat presink. Ten pramenil v chybnou nahrávku gólmanovi, kterou vystil Ivan Kutlák, pohybem zmátl i gólmana a uklidil na konečných 1:4.

 

Cheb se tak konečně odlepil od úplného dna tabulky Krajského přeboru, Žlutice zůstávají s jedním bodem předposlední.



Ohlasy k zápasu



FC Cheb
Václav Altman, kapitán: Do zápasu jsme šli s tím, že již musíme bodovat, jelikož náš vstup do soutěže byl špatný a skóre přímo hrozivé. V týdnu jsme se snažili rozebrat naše další pokračování jako týmu takového a snažili se přivést zpět některé, kteří například skončili s fotbalem nebo byli názoru, že již budou fungovat pouze v B týmu (Ivan Kutlák, Radek Vorasický) a klukům chci poděkovat. Zápas jsme začali dobře, po úniku Ivana Kutláka jsem skóroval. I poté jsme měli převahu, ale další šance jsme neproměnili. Do druhé půle jsme také vstoupili pozitivně, pomohla nám vlastní branka. Kdyby byly proměněny všechny příležitosti, mohl zápas dopadnout klidně 5:10. Jsem rád, že jsme konečně bodovali, ale hlavně se jako tým sešli a i tak hráli. Nicméně víme, že další zápas nás čeká velmi dobře hrající Hroznětín, který dle všeho vytvořil dobrou partu a tak nám nezbývá, než podat ještě o dost lepší výkon.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - P. Krejza [-] , L. Slivčák [-] , M. Tomeček [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-] , D. Eberl [-] , A. Čech [-] (79. F. Kubka [-] ) , L. Melnyk [-] (79. F. Gašparec [-] ) , M. Thai [-] (60. P. Koliha [-] ) , V. Černý [-] (46. M. Sivák [-] )

FC Cheb
R. Bočukov [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (87. V. Holakovský [-] ) , T. Altman [-] (72. J. Srnec [-] ) , P. Sedlák [-] , I. Kutlák [-] , R. Vorasický [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] (87. F. Větříček [-] ) , M. Podlipský [-] (25. D. Račák [-] ) , F. Desort [-]

ŽK: 41. V. Černý , 60. M. Tomeček . ČK: 84. D. Eberl .
Hráči zápasu: R. Bočukov .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kubec Václav - LANGMAJER Lukáš, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Žlutice urvou první body. Slivčák Hattrick

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích