Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si poradil s Královským Poříčím


8

Souboj dvou klubů z horní poloviny tabulky nabídlo 6. kolo Krajského přeboru, proti sobě stáli hráči Vintířova a Královského Poříčí. na utkání přišlo sto diváků, kteří se snažili hrát domácí dopředu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na nic nečekali

V zamračeném odpoledni proti sobě hrály týmy, které mají chuť pohybovat se na samotné špici tabulky a to dokládal i fakt, že na obou soupiskách bylo k dispozici 17 hráčů. Domácí do utkání vstoupili aktivněji a velice brzy za to byli odměněni. Už v 6. minutě se prosadil Ondřej Galajda, který dorazil odražený balon po centru a následné hlavičce. Ve 42. minutě přidal další branku Jakub Rosenberg, když využil velice dlouhého autového vhazování do vápna hostů a po následném prodloužení překonal hlavou brankáře Královského Poříčí. Hosté si také vytvořili za poločas několik zajímavých příležitostí a náznaků, ale na gólovou koncovku nedošlo.

Pět branek v druhé půli

I ve druhé půli se jako první prosadili domácí, což znamenalo, že šli již do tříbrankového vedení. Po vyhraném osobním souboji se míč dostal k Jakubu Švandrlíkovi a ten ho dokázal z první dostat za záda brankáře. 3:0. O pět minut později už to bylo o čtyři branky. Nedůrazu v hostující obraně využil opět Švandrlík, pro kterého to byla druhá brank v utkání a střelou podél brankáře zvýšil. Hostům se podařilo snížit v 72. minutě. Postaral se o to Jiří Rozsíval. Kapitín Jiří Šellong vymyslel krásnou kolmici do vápna, kterou jeho spoluhráč ještě vrátil pod sebe a Rozsíval z hranice penalty dostal míč do branky. Hned vzápětí už to bylo jen o dvě branky. Hosté okamžitě vysunuli presink, čímž donutili domácí ke ztrátě míče. Z levé strany potom přišel naprosto přesný a prudký centr, který našel hlavu Romana Domina a ten snížil na 4:2. Poslední slovo ale měli domácí. Na odvrácený rohový kop čekal na hranici vápna Jakub Rosenberg, a i přesto, že míč letěl pořádně vysoko, se rozhodl z voleje zakončit. Míč trefil naprosto bravurně a hostující gólman se stihl pouze ohlédnout.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Bečvář [-] (46. M. Procházka [-] ) , M. Čtrnáct [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , V. Noháček [-] , R. Prokop [-] , J. Rosenberg [-] , L. Tamajka [-] , D. Juhár [-]

Baník Královské Poříčí
J. Procházka [-] - S. Nguyen [-] (71. P. Peterka [-] ) , M. Kratochvíl [-] , D. Dudešek [-] (62. L. Friml [-] ) , J. Šellong [-] , R. Domin [-] , R. Soták [-] , V. Číž [-] , J. Vůjtěch [-] (82. P. Bureš [-] ) , V. Friml [-] (46. J. Rozsíval [-] ) , L. Kalous [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - MAKOVEC Jan, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Dva nadprůměrné celky Krajského přeboru, každý získá po bodu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů