2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia se nadřela, ale nakonec bere tři body


Branky


8

Po pěti utkáních měla Lomnice šest bodů, hosté ze Slavie jich měli sedm. Lomnice dokáže potrápit i ty největší favority, do utkání přesto vstupovali v roli favorita hosté z Varů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Úvod utkání naznačil, že hosté si budou s míčem rozumět více, ostatně na to už jsme si v jejich utkáních poměrně zvykli. Na kvalitním lomnickém trávníku se hrál pohledný fotbal, odpovídající kvalitám Krajského přeboru. A vše vyšperkovala první branka, která padla už ve 4. minutě. Na centr ze strany hřiště si naběhl 18 letý Sebastian Horník a poslal Slávisty do vedení. Hosté nadále hýřili aktivitou, avšak další momenty patřili domácím. Těm se totiž podařilo naplno zužitkovat jeden z brejků a ve 38. minutě srovnali na 1:1. Hosté se mohli ještě do poločasu prosadit a stoprocentní příležitost si o gólové zakončení i říkala, brankou ale neskončila. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Hosté nakonec vydřeli všechny body

I do druhé půle vstoupili hosté o něco aktivněji, domácí však již ukázali, že také dokáží zahrozit a stačí jim k tomu relativně málo. V 54. minutě šli Slávisté opět do vedení, když se prosadil Jakub Gabriel. To ale ještě ze strany hostů nebylo vše. V 70. minutě se totiž dostal k zakončení Jiří Prágr, branka ale byla nakonec označena za vlastní a připsána domácímu Michalu Štěpanovskému. O šest minut později snížil Jiří Samek a poslední čtvrt hodina slibovala drama. Hosté si ale vedení pohlídali, lomnické k žádné větší příležitosti nepustili a naopak sami mohli několikrát ještě skórovat.

 

Lomnice tak mají po šesti zápasech šest bodů, což má k povedenému startu do sezony daleko. Těžko se ji budou získávat body i příští týden, kdy bude zajíždět na půdo Nového Sedla. Varská Slavia se s 10 body hřeje ve středu tabulky a příští týden ji čeká velké derby s druhým varským celkem v soutěži, Lokádou.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že chceme uspět a nic jiného, než tři body, nebereme. Od první minuty bylo vidět, že chceme tuto touhu naplnit a hráli jsme velmi svižný a pohledný fotbal plný hezkých kombinací. Po jedné takové jsme také dali první branku. I nadále jsme hráli velmi dobře, bohužel jsme inkasovali po brejku. V kvalitním výkonu jsme pokračovali i po poločase, dvěma brankami jsme si vytvořili pohodlné vedení a i přes snížení jsme si výhru již pohlídali. Za dnešní výkon zaslouží hráči pochvalu a musím jim poděkovat rovněž za nasazení. Od pondělí se ale musíme soustředit na další pátek, kdy nás čeká derby s lokomotivou KV



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - O. Šoustek [-] , J. Janovský [-] - L. Novák [-] , R. Schrehart [-] - O. Podhajský [-] (57. M. Polívka [-] ) - T. Ptáček [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Samek [-] , M. Čaban [-] , J. Veselý [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - R. Krčma [-] (76. T. Svoboda [-] ) , J. Gabriel [-] , R. Svoboda [-] (81. A. Vošmik [-] ) , S. Nguyen [-] (46. K. Sedlak [-] ) , S. Horník [-] (55. M. Brázda [-] ) , O. Shorný [-] , J. Prágr [-] , M. Gruber [-] , B. Knop [-] , K. Čejka [-] (46. K. Brož [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKOVÁ Veronika, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tady se mi těžko hledá favorit, vidím to na plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů