Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov vstřelil sedm branek a z Frantovek si veze všechny body


Branky


10

Jeden jediný bod dělil v tabulce týmy Vintířova a Františkových Lázní. Těžko se proto před utkáním hledal favorit, tím spíše, že Františkovy Lázně hráli na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté těžili z efektivity

Poměrně vyrovnaný průběh utkání poznamenala první branka, která padla již v 6. minutě. Prosadil se hostující Jakub Švandrlík a bylo to 1:0 pro Vintířov. Domácím se podařilo srovnat o čtvrt hodiny později, branka na 1:1 přišla z kopaček Martina Lukáče. Poměrně atraktivní fotbal na oko působil líbivěji ze strany domácích, těm se ale nedařilo propracovat až ke gólovým zakončením. Proto šli do vedení znovu hosté, na 2:1 zvyšoval Roman Prokop ve 33. minutě. O pět minut později už byl rozdíl dvoubrankový, tentokrát síť rozvlnil Milan Havel. Domácím se v zápětí podařilo opět snížit zásluhou Lukáše Hiblera. Františkovy Lázně byly očividně odhodlané srovnat ještě do poločasu. To se jim ale nepovedlo a naopak hostům se podařilo vytěžit z minima maximum a v závěru svůj náskok zvýšit. Ve 43. minutě přidal svou druhou branku v utkání Jakub Švandrlík a tahle trefa se ukázala jako klíčová.

Domácí se na zvrat nezmohli

Hra domácích nabyla lehce na nepřesnostech, hostům stačilo vycházet ze zabezpečené obrany a i díky tomu si domácí netvořili zdaleka tolik šancí, kolik by potřebovali. Vintířovu stačilo čekat na chyby v rozehrávce a těžit z rychlých brejků, což se jim dařilo znamenitě. Milan Havel vstřelil svou druhou branku v utkání v 60. mintuě a zvyšoval již na 2:5. V 66. minutě měli hosté ve svých řadách již tři dvougólové střelce. Opět se prosadil také Roman Prokop a veškeré domácí naděje byly tytam. Poslední zásah a zápis do střeleckých statistik patřil opět hostům a byl to Milan Havel, pro kterého to byla v 75. minutě třetí branka, svůj skvělý výkon tak korunoval hattrickem.

 

Františkovy Lázně tak přes nadějný vstup do utkání musí zkousnout hořkou porážku a o nápravu se pokusit příští týden na toužimské půdě.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Vintířov
Martin Záruba, hráč: Celý zápas se nesl ve stejném duchu. My jsme hráli a Vintířov dával góly. První poločas byl v celku vyrovnaný ale hosté trestali všechny naše chyby ve středu pole bez slitování. Když hosté krátce před poločasem zvýšili na 4:2, tak se obraz hry změnil a už si vedení hlídal ze zabezpečené obrany až do konce a díky dobře vyřešeným brejkovým akcím ještě přidali další 3 góly.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , M. Lukáč [-] , L. Hibler [-] , P. Klokočník [-] , M. Heller [-] (72. B. Černický [-] ) , R. Hubáček [-] (46. L. Hajmacher [-] ) , M. Strnad [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] (72. T. Cibulka [-] ) , V. Strnad [-] (46. J. Šustek [-] )

TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - L. Tamajka [-] , T. Váša [-] , M. Havel [-] , D. Juhár [-] (53. M. Bečvář [-] ) , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , M. Motl [-] (46. M. Procházka [-] ) , J. Rosenberg [-] , J. Švandrlík [-]

ŽK: 44. M. Strnad , 76. D. Ščislák - 31. R. Prokop , 63. T. Váša .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MENŠÍK Jaroslav - KRUTINA Radek, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Z proběhlých zápasů si myslím, že to bude docela jednostranná záležitost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích