Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda šla do vedení, pak se ale děly věci...


Branky


10

Na půdu jednoho z aspirantů na postup, Baníku Královského Poříčí, zajížděl tým TJ Lokomotiva Karlovy Vary. Hosté mají výkony jak na houpačce, tentokrát se chtěli pokusit o překvapení a obrat favorita o body. Dokázali jít dokonce do vedení, to jim ale dlouho nevydrželo a nakonec odjíždí s pořádným výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, domácí otočili

Úvod zápasu zastihl hosty poměrně dobře připravené, ti vycházeli především z pevné obrany a dařilo se jim odolávat náporu a šikovnosti domácích fotbalistů. Varští šli dokonce do vedení. Po rychlém brejku se z zakončení dostal Roman Riedl a k velkému překvapení všech diváků poslal hosty do vedení. Ztrátu ale domácí stáhli už po sedmi minutách, kdy se prosadil David Dudešek. O pět minut později už Poříčí dokonce vedlo a ve 39. minutě to bylo už o dvě branky, když se trefili Marek Kratochvíl Roman Domin. Do kabin tak šli domácí s nakonec poměrně pohodlným náskokem.

Hosté odpadli a stříleli jen domácí

Pokud se hostům povedl vstup do první půle, tak začátek druhé je zastihl myšlenkami ještě v kabině a pak už to šlo s jejich výkonem pouze z kopce. Hned ve 47. minutě totiž zvyšoval na 4:1 Pavel Peterka. Pátou branku domácích a zároveň svou druhou v utkání přidal Roman Domin. V 60. minutě se mezi střelce zapsal také domácí kapitán Jiří Šellong. Dvě branky během jedné minuty pak vstřelili domácí v 63. minutě, když se trefili Daniel Unger Roman Domin, který tak završil svůj hattrick. Ani to ale třicetiletému útočníkovi nestačilo, čtvrtou branku totiž přidal v 72. minutě a zvyšoval už na astronomických 9:1. Závěrečnou branku a třešničku na celém utkání vstřelil v 80. minutě Jan Jiráček a stanovil tak účet zápasu na konečných 10:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář, kapitán: Věděli jsme že nás nečeká nic lehkého, ale bohužel jsme se k tomu vůbec nepostavili čelem a sešli jsme se jen tak tak s tím, že v základní sestavě bylo mnoho hráčů, kteří nejsou zdraví. Není nic moc co hodnotit, soupeř byl ve všem o dvě třídy lepší a podle toho i výsledek vypadal. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se nevymluvili a přišli. Za zmínku stojí snad jen prvních 30 minut, kdy jsme pozorně bránili a povedlo se nám vstřelit první branku, potom se nám ale hra rozpadla a do naší sítě padala jedna branka za druhou. Tento zápas musíme hodit za hlavu a začít na sobě tvrdě pracovat, protože pokud budeme pokračovat tímto stylem, tak nás čeká boj o setrvání v krajském přeboru.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
J. Procházka [-] - L. Friml [-] (46. J. Vůjtěch [-] ) , S. Nguyen [-] , M. Kratochvíl [-] , D. Dudešek [-] , J. Šellong [-] , P. Peterka [-] , R. Domin [-] (73. J. Jiráček [-] ) , V. Číž [-] , J. Rozsíval [-] , V. Friml [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Karfiol [-] - R. Kocmánek [-] (46. P. Kodalík [-] ) , D. Žinčák [-] , Š. Oncikr [-] , D. Schönwalder [-] (73. Š. Chlapovič [-] ) , J. Kolář [-] , R. Riedl [-] , M. Sikora [-] , F. Jílek [-] , R. Patera [-] , R. Kolář [-]

ŽK: 52. M. Kratochvíl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Peschel Filip - SIEBER Josef, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra domácích

Královské Poříčí je jednoznačný favorit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích