R. Faber 55. (p.)
R. Faber 64.
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice si ze Sedla odváží cennou remízu


Branky


55. R. Faber (p.) , 64. R. Faber - 67. V. Černý , 73. Š. Bok
10

Bez jediného bodu z prvních čtyř zápasů vstupovali žlutičtí hráči do utkání na půdě Nového Sedla. Domácí, kteří měli nasbíraných 6 bodů, do utkání vstupovali v roli favoritů a ve druhé půli se také dostali do vedení. Žlutice se ale odmítaly vzdát bez boje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Od prvních minut bojovné utkání sledovala stovka diváků a rozhodčí Aubrecht nechával hře poměrně volný průběh. Domácí byli o něco více na míči, hosté je ale svou zarputilostí k mnoha šancím nepouštěli. Žlutičtí také dokázali zazlobit i směrem dopředu, ale žádná z šancí, ať na jedné, či druhé straně, brankou neskončila. Do kabin tak šly týmy za nerozhodného a bezbrankového stavu, což mrzelo více domácí tým a přihlížející diváky. 

Drama až do konce

Ve druhé půli se aktivita domácích ještě o něco zvedla, celkový obraz hry doznal změny především v důrazu, který ještě oproti první půli značně narostl. Mnohdy až surové zákroky procházely občas beztrestně a tak se hra postupem času přiostřovala. První branka utkání přišla v 55. minutě po, alespoň pro tým hostů, sporné ruce. K exekuci se postavil Robert Faber. Tentýž hráč se prosadil znovu již po devíti minutách hry, kdy dostal skvostnou nahrávku mezi obránce a po úniku se mu podařilo překonat i gólmana hostů Hladkého. V 67. minutě se hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky, Václav Černý nachytal domácího gólmana Rychnu a upravil na 2:1. O šest minut později bylo srovnáno! Ke střele z hranice vápna natáhl Sebastian Bok a svůj projektil umístil přesně ke vzdálenější tyči, kam strážce domácí svatyně nedosáhl. Do konce utkání byli domácí aktivnější a snažili se vstřelit vítěznou branku, hostům se ale podařilo ubránit remízový stav a připisují si tak vůbec první bod do tabulky Krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič, hráč: Myslím, že remízu jsme si zasloužili. Nové Sedlo sice drželo více míč, ale na vyložené gólové šance to bylo vyrovnané. Na to, že nám chyběli 3 hráči ze základní sestavy z důvodu zranění a na to, že máme problémy celkově s nízkým počtem hráčů v týmu, tak jsme zápas zvládli celkem slušně. Nehráli jsme pohledný fotbal, ale každý si na hřišti plnil svoje povinnosti a stačilo to na náš první bod. Druhý poločas byl celkem vyhrocený a hlavní rozhodčí to moc nezvládal. Podle mě se mělo v zápase za surové zákroky i červenat, a to na obou stranách.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - D. Patera [-] (73. M. Janičo [-] ) , R. Faber [-] , P. Wýstrach [-] , O. Parth [-] , K. Kalina [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] (6. P. Macák ml. [-] ) , P. Šebl [-] , L. Macák [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - L. Melnyk [-] , M. Thai [-] , M. Sivák [-] , F. Kubka [-] (46. F. Gašparec [-] ) , Š. Bok [-] , V. Černý [-] , L. Slivčák [-] , M. Tomeček [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 72. D. Patera - 36. M. Sivák , 51. V. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Aubrecht Jan - VOKOUN Tomáš, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Sedlo to doma v klidu uhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích