Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek deklasoval Lomnice osmi brankami


Branky


7. O. Šupík , 16. J. Valvoda , 25. O. Šupík , 27. V. Lutsak , 40. O. Šupík , 47. O. Šupík , 60. J. Jílek , 83. O. Šupík - 58. J. Rutrle (vl.)
10

Na skvěle připravenou půdu Nejdku přicestovali hráči Lomnic k utkání v rámci 5. kola Krajského přeboru. Nejdecké silné mužstvo do zápasu vstupovalo v roli favorita, do karet mu navíc hrálo také domácí prostředí. Na utkání zavítalo 142 diváků. Takhle jednoznačný průběh utkání ale asi nečekali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v síti hostů a Šupíkův hattrick

Domácí byli od prvních minut aktivnější a svou herní převahu dávali najevo také vytvořenými šancemi. Už v 7. minutě padla první branka utkání, o kterou se postaral Ondřej Šupík, teprve 23letý rychlonohý fotbalista, který může nastoupit jak v útoku, tak v záloze. Ondřej tím navíc načal svůj střelecký koncert. O devět minut později už vedli domácí o dvě branky, prosadil se Jakub Valvoda. Ve 25. minutě zvyšoval na 3:0 Ondřej Šupík, pro kterého to byla druhá branka. Netrvalo to ani dvě minuty a bylo to už 4:0, Viktor Lutsak se zapsal mezi střelce. Poslední branku poločasu vstřelil opět Šupík, který zvyšoval na 5:0 a korunoval svůj výkon v prvním poločase hattrickem.

Domácí drama nepřipustili

Jak první půle skončila, tak druhá začala. Totiž brankou Šupíka. Ve 47. minutě zvyšoval už na 6:0 a začínalo to vypadat, že by utkání mohlo skončit i s dvojciferným počtem vstřelených branek. Hostům se podařilo alespoň kosmeticky upravit skóre v 58. minutě zásluhou Jakuba Rutrleho. Na to ale domácí okamžitě zareagovali a po pouhých dvou minutách zvyšoval už na 7:1 Jakub Jílek. Poslední slovo utkání si vzal opět Ondřej Šupík, který vstřelil závěrečnou branku v utkání, v 83. minutě zvýšil na konečných 8:1 a z utkání si tak odnáší neuvěřitelných pět vstřelených branek.

 

Chebské trápení pokračuje i po utkání s Nejdkem a příští víkend se hráči pokusí poprvé bodovat na půdě Žlutic.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal, hráč: Áčko dnes nejen připsalo vysokou výhru, ale hlavně bavilo fotbalem. Tým předvedl na mokrém trávníku dobrý pohyb a výborné kombinace, některé branky byly vykombinovány až do prázdné brány. Zřejmě nejlepší podzimní výkon potěšil zaplněnou Lomnici. Velmi dobrým výkonem se prezentoval David Halapej, pochválit zaslouží naše středová řada a samozřejmě pětigólový(!) Ondra Šupík.




Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , J. Valvoda [-] , P. Satýnek [-] (33. M. Halapej [-] ) , O. Šupík [-] , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , V. Lutsak [-] , F. Rutrle [-]

TJ Lomnice
J. Marka [-] - O. Šoustek [-] (72. M. Polívka [-] ) - L. Novák [-] , R. Schrehart [-] (60. O. Lukeš [-] ) - O. Podhajský [-] - M. Veselý [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Šlais [-] , J. Veselý [-] , J. Samek [-] , T. Ptáček [-]

ŽK: 82. J. Schlosser - 43. R. Schrehart .
Hráči zápasu: O. Šupík .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Jati David - PACHTOVÁ Michaela, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžké, ale samozřejmě věřím ve výhru našeho celku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů