0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2021 19:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín si z Varů odváží bod


Branky


9

Slavia Karlovy Vary hostila na svém trávníku hroznětínskou Olympii. Dopředu se očekávala vyrovnaná bitva a oba týmy měly šanci, a chtěly, bodovat naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle branku nepřinesla

Úvodní minuty nenabídly příliš vzruchu, míč na svých kopačkách měli o něco více domácí, obraz hry byl ale poměrně vyrovnaný. Postupně se Slavia dostávala více do hry a začala si i vytvářet šance. Být to o poločase 3:0, asi by se těžko někdo divil. Slávisté si totiž minimálně tři gólové příležitosti vytvořili, ve stoprocentní gólovce selhal čertsvě dvacetiletý záložník Tomáš Fencl a ani po jeho šanci se tak skóre neměnilo. Branka v prvním poločase nepadla, Hroznětín, který přijel značně oslabený a sestavu do posledních chvil lepil, mohl být s udrženou nulou spokojený.

Hroznětínská tvrz zůstala neprolomena

Domácí postupně navyšovali svůj tlak a přidávali na aktivitě, hroznětínští se také snažili, vyčkávali ale především na brejky a vycházeli ze zajištěné obrany. Domácím se dařilo vytvářet si slibné šance, ale žádná z nich se gólově neujala. O pořádný vzruch se postarali hosté v samém závěru utkání. V 88. minutě se totiž dostali k nadějnému brejku, který vedli od počátku učebnicově a už začínal smrdět brankou, jak se říká, ale nakonec ani z téhle šance gól nepadl. Utkání tedy skončilo bezbrankovou remízou, ze které, i vzhledem k absencím, mají větší radost hosté. 

 

Za zmínku určitě stojí, že k utkání postavil domácí tým extrémně mladé mužstvo, jehož věkový průměr byl neuvěřitelných 18,7 let.

 

I přes pohledný fotbal se tak 80 diváků branky nedočkalo. Vary budou chtít naplno bodovat příští víkend v Lomnici, Hroznětín na svém hřišti přivítá mužstvo z Nového Sedla.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Zápas o tom, kdo dá branku. Celý zápas jsme k tomu měli blíže, naše dobývání soupeřovi branky však bylo bez úspěchu. První poločas jsme měli tři jasné gólové šance, kdy ta Fenclovo byla více než 100% a toto se musí proměnit. O poločase jsme si řekli, že musíme přidat a být aktivnější u obrany soupeře a přineslo to jasné gólové příležitosti. Byla jen škoda, že jsme ani jednu z nich neproměnili. Dnes je mi líto, že jsme za snahu a aktivitu nebyli odměněni třemi body, na druhou stranu jsme pokorní a bod bereme. Velké pozitivum je, že jsme konečně odehráli utkání bez inkasované branky.

TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, hráč: Myslím, že v první půli byla hra poměrně vyrovnaná, bylo k vidění minimum šancí. Ve druhé půli byly Vary určitě víc na balónu, jednou nás i zachránila tyč. Je škoda, že se nám nepodařilo udeřit z brejku, ale nedá se nic dělat. Remíza je asi pro oba týmy zasloužená, my bod z venku určitě bereme.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - O. Shorný [-] , K. Sedlak [-] (70. A. Vošmik [-] ) , R. Krčma [-] , J. Gabriel [-] , D. Verebely [-] , S. Horník [-] (57. M. Brázda [-] ) , T. Fencl [-] , M. Gruber [-] , K. Brož [-] (46. D. Gondzsala [-] ) , K. Čejka [-] (46. T. Svoboda [-] )

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - D. Perenčaj [-] (82. J. Stütz [-] ) , J. Provazník [-] , J. Šuba [-] (58. P. Václavík [-] ) , V. Klauz [-] , D. Horvát [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , M. Burkyt [-] , D. Ondráček [-] , L. Hořt [-]

ŽK: 83. R. Krčma - 30. D. Horvát , 72. J. Provazník , 77. V. Klauz , 90. P. Václavík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sieber Josef - PROCHÁZKA Jaroslav, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Za mě Hroznětín, ale myslím si, že to bude velmi vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů