7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheb si připisuje druhý výprask v řadě, tentokrát se rozstřílel Chodov


Branky


5. J. Zeman (vl.) , 28. L. Kočí , 41. L. Kočí , 75. L. Kočí , 80. O. Frána , 87. L. Kočí , 90. O. Frána - 22. M. Skřivánek
8

Druhý venkovní zápas v řadě a druhá vysoká porážka. To je nevlídná vizitka Chebu, který po čtyřech utkáních stále čeká na první body. Nadílku tentokrát dostal od Chodovu, který vstřelil sedm branek. Své kvality opět dokázal chodovský kapitán Lukáš Kočí, který se prosadil hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli a pohodlné vedení pro domácí

Domácí do utkání vstupovali v roli velkého favorita, hostům navíc chybělo několik hráčů základní sestavy. První branka utkání padlo už v 5. minutě a byla to branka vlastní, nešťastníkem byl hostující Jan Zeman. Chebským hráčům se ale podařilo ve 22. minutě vyrovnat, na 1:1 dal Marek Skřivánek. O šest minut později ale už byli domácí opět ve vedení, když se prosadil Lukáš Kočí, který tím načal svůj střelecký koncert. Tentýž hráč se podruhé prosadil ještě v první půli, ve 41. minutě vstřelil důležitou branku na 3:1. Za tohoto stavu šli týmy do kabin.

Chodov už si zápas pohlídla, hru řídil dirigent Kočí

Ve druhé půli začaly branky padat až po půl hodině hry. V 75. minutě už to byl hattrick z kopaček Lukáše Kočího, který zvýšil na 4:1. V 80. minutě zvýšil Ondřej Frána, který na hřiště přišel až v 60. minutě jako střídající hráč. V 87. minutě se počtvrté v zápase prosadil Kočí a v 90. minutě uzavřel skóre zápasu na 7:1 svou druhou brankou v utkání Ondřej Frána

 

Chebští hráči tak stále čekají na první body v sezóně a lehké utkání je nečeká ani příští víkend, kdy na svém hřišti přivítají tým z Nové Role.



Ohlasy k zápasu



FC Cheb
Václav Altman, hráč: Co k tomu říci. Chybělo nám několik hráčů základní sestavy. V dalším kole se musíme pokusit porazit Novou Roli, ale víme, že to taky nebude nic lehkého.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - M. Kopecký [-] (46. J. Sikora [-] ) , J. Frána [-] , M. Boči [-] , T. Pelech [-] , R. Bečvář [-] (60. O. Frána [-] ) - L. Pfreimer [-] , L. Kočí [-] , M. Dušek [-] (60. P. Michálek [-] ) , M. Kotlár [-] (46. J. Rau [-] ) - M. Vachník [-] (73. J. Kříž [-] )

FC Cheb
R. Bočukov [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (68. D. Račák [-] ) , K. Sultani [-] , P. Sedlák [-] , F. Eschler [-] , D. Janoušek [-] (60. D. Nožička [-] ) , J. Zeman [-] , M. Halada [-] , M. Podlipský [-] , J. Kerďo [-] (78. M. Pechoč [-] )

ŽK: 68. J. Rau .
Hráči zápasu: O. Frána .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmat David - JATI David, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jiří Klas
Tip experta: výhra domácích

Chodov v sezóně ještě neprohrál a pochybuji, že se to změní zrovna proti Chebu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích