3:1
(0:0)
89. F. Burda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník potvrdil roli favorita a poráží Toužim


Branky


55. M. Havel , 57. M. Majzner , 66. M. Majzner - 89. F. Burda
8

Déle než poločas museli fanoušci čekat na první branku, nakonec se ale dočkali a ve druhé půli byly k vidění rovnou čtyři. Dvěma góly se blýskl Michal Majzner. Toužim i ze čtvrtého utkání odchází bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Poměrně vyrovnané utkání sledovalo 60 diváků, kteří pravděpodobně očekávali, že to budou od začátku domácí, kteří budou diktovat tempo hry a hosté se budou snažit držet krok. Oba týmy si vypracovaly několik slibných šancí, ani jedna z nich ale neměla potřebnou kvalitní finální fázi. V první půli tak faounšci branku neviděli a hosté se svým výkonem nemohli být nespokojení.

Domácí si došli pro vítězství

Ve druhé půle se ale obraz hry radikálně změnil. Domácí si v šatně museli spoustu věcí vyříkat a očividně to zapůsobilo. Na hřiště vlétli jako uragán a už po 10 minutách se poprvé prosadili. Byl to Milan Havel, kdo poslal svůj tým do vedení. A o pouhé dvě minuty později to bylo už o dvě branky. Hosté si byli jisti ofsajdovým postavením, rozhodčí to ale viděli jinak, praporek zůstal dole a Michal Majzner zvýšil na 2:0. V 66. minutě přišel třetí, rozhodující gól z kopaček hostů. K zakončení se dostal opět Michal Majzner, na jehož střelu si sice gólman Přenosil sáhnul, ale vytěsnit mezi tři tyče jí nedokázal a Majzner tak svou druhou brankou v utkání v podstatě rozhodl o třech bodech. Domácí následně značně polevili v tempu a zápas z povinnosti dohrávali. Hostům se povedlo snížit v samotném závěru, v 89. minutě se prosadil Filip Burda, to už ale na zápase nic nezměnilo a hosté tak odjíždí se čtvrtou porážkou v řadě a v tabulce jsou stále bez bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Toužim
Zdeněk Dvořák, hráč: Po prvním poločase byly síly vyrovnané, oba celky předvedly, že směrem dopředu mají co ukázat. Po změně stran ale bylo všechno jinak, domácí na nás vlítli a během 15 minut bylo v podstatě po zápase. Jsem si jistý, že druhá branka padla z ofsajdu, ale to už je teď jedno. Oni v závěru povolili a my si vytvořili několik slibných šancí, možná je škoda, že z toho nakonec vzešla jediná branka. Domácí ale vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - J. Rosenberg [-] , M. Majzner [-] , M. Bečvář [-] (66. M. Procházka [-] ) , L. Tamajka [-] (46. V. Noháček [-] ) , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , T. Váša [-] (83. P. Žemlička [-] )

SK Toužim
V. Přenosil [-] - L. Marek [-] (61. J. Vlček [-] ) , M. Hotěk [-] , P. Tunder [-] , M. Očko [-] , J. Legr [-] , Z. Dvořák [-] , K. Čermák [-] , T. Kochta [-] (61. F. Burda [-] ) , J. Frank [-] , D. Tunder [-] (79. O. Kott [-] )

ŽK: 86. F. Burda .
Hráči zápasu: J. Švandrlík - V. Přenosil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Godža Ladislav - TALPÁŠ Petr, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jiří Klas
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhrají domácí a očekávám, že to nebude jen o jednu, či dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích