Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia napravila zaváhání a přejela Žlutice


Branky


8

Rezerva varské Slavie zajížděla na půdu Žlutic. Hráči hostů moc dobře věděli, že mají po posledním víkendu co napravovat. A toho také docílili. Šesti vstřelenými brankami si suverénně dokráčeli pro tři body a chválou po utkání nešetřil ani trenér hostů, Martin Karbula

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli

Hosté si nemohli přát lepší vstup do utkání, když už v 1. minutě vstřelil branku Radek Svoboda. Domácí se brzkou změnou skóre nechali rozhodit a i proto byli hosté na hřišti mnohem aktivnější. V 17. minutě přišla další branka a bylo to opět z kopaček hostů, tentokrát se prosadil Dominik Verebely. O šest minut později byl rozdíl už tříbrankový, prosadil se Yaya Toure. Hned o dvě minuty později přišla čtvrtá branka, na 4:0 zvyšoval Jakub Gabriel. Domácím se do konce poločasu podařilo alespoň snížit zásluhou Jakuba Křížka, který vstřelil branku ve 42. minutě. Do šaten se tak šlo za stavu 1:4.

Hosté si náskok s přehledem pohlídali

I ve druhé půli byli hosté aktivnější a žlutické hráče k větším šancím nepouštěli. Ve 48. minutě přidal svou druhou branku v utkání Dominik Verebely a bylo to už 1:5. Poslední branka v utkání přišla také z kopaček hostů. V 59. minutě to byl Jakub Gabriel, pro kterého to byl také druhý gól v zápase a uzavřel tak skóre zápasu na 1:6. 

 

V dalším kole zajíždí žlutičtí na horkou půdu Nového Sedla, Slavia bude na svém hřišti hostit velice kvalitní mužstvo z Hroznětína.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Dnešní výkon se hodnotí velmi dobře. Celý zápas jsme hráli skvěle a organizovaně, opravdu každý hráč na hřišti zaslouží pochvalu. Od první minuty bylo na hřišti vidět, kdo chce více vyhrát a kdo pro to udělá maximum. Mohli jsme vyhrát větším rozdílem, ale přes to všechno musíme zůstat pokorní a nadále pracovat, tak jako dnes. Za výkon musím všechny kluky pochválit, i ty, co naskočili v průběhu utkání. Výsledek je jen třešnička na dortu, pro mě je dnes důležitější výkon a samotná hra, která byla na vysoké úrovni.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - A. Čech [-] (77. M. Thai [-] ) , D. Eberl [-] , P. Krejza [-] (70. Š. Bok [-] ) , J. Křížek [-] , V. Černý [-] , L. Slivčák [-] , M. Tomeček [-] , P. Koliha [-] (46. M. Bok [-] ) , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
V. Bláha [-] - K. Sedlak [-] (57. A. Vošmik [-] ) , R. Krčma [-] , J. Gabriel [-] , R. Svoboda [-] (73. V. Majer [-] ) , D. Verebely [-] , J. Mašata [-] (32. S. Nguyen [-] ) , Y. Toure [-] , R. Klopotovskyy [-] (46. K. Čejka [-] ) , M. Gruber [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 64. D. Eberl - 37. M. Gruber .
Hráči zápasu: R. Svoboda , D. Verebely , Y. Toure .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - VOKOUN Tomáš, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Jiří Klas
Tip experta: výhra hostů

Slávisté po posledním utkání potřebují zabrat a myslím, že se jim ze Žlutic povede odvézt všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích