1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda vyloupila Toužim


Branky


76. M. Hotěk - 69. D. Schönwalder , 87. J. Tolar (p.)
9

Souboj dvou mužstev, která prožívají náročný vstup do sezóny, byl k vidění v Toužimi, kde domácí v rámci 3. kola KP hostili Lokomotivu Karlovy Vary. Domácí stále čekaly na první body v sezóně, hosté měli na svém kontě jednu remízu a jednu prohru. Zápas plný soubojů se rozhodl až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Opatrný start z obou stran sledovalo úctyhodných 150 fanoušků. Hosté postupně převzali otěže a jako první si vytvořili brankovou příležitost, orazítkovali ale pouze břevno, to když v 15. minutě krásně hlavičkoval Filip Němec. Poté se hra opět vyrovnala a k vidění byl především bojovný fotbal s dlouhými nakopávanými balóny. Domácí si vytvořili dvě tutové šance, o jejich likvidaci se ale skvělými zákorky postaral hostující Karfiol a do šaten se šlo proto za bezbrankového stavu.

Obraz hry se příliš nezměnil

Podobný obraz hry byl k vidění i od začátku druhé půle, o něco jistější na míči byli hosté z Lokády. První branka padla v 69. minutě a parádním způsobem se o ni postaral hráč hostů Dalin Schönwalder. Z dobrých 30 metrů natáhl k dělovce, po které se domácí gólman jen marně natahoval. 1:0. Vedení hostům ale příliš dlouho nevydrželo. V 76. minutě se domácí dostali po zbytečném faulů hostů k zajímavé standardní situaci v podobě přímého kopu. K němu se postavil Miloslav Hotěk a poradil si na jedničku, poslal míč rovnou do sítě a srovnal tak na 1:1. Už se schylovalo k dělbě bodů, když to tři minuty před koncem vzal na svá bedra opět Schönwalder. V pokutovém území se šikovnou kličkou uvolňoval přes obránce a ten musel zatáhnout ruční brzdu. Sudí nařídil pokutový kop, o jehož proměnění se postaral Jan Tolar a zařídil tak tři body pro své mužstvo.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Zdeněk Dvořák, hráč: Bohužel pro domácí, větší štěstí v zápase měli hosté, ale taky tomu nepomohl moc dobrý výkon hlavní rozhodčí, která některé situace nevyhodnotila podle očekávání všech na hřišti a občas pískala úplně obráceně a dost ve prospěch hostů. Také tam byla neuznaná ruka ve vápně, která mohla případně udat úplně jiný vývoj zápasu.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář, hráč: V tomto kole nás los poslal do Toužimi, kam jsme jeli s tím, že musíme naplno bodovat. Zápas začal hodně nervózně, ale i tak jsme se dostali do první brankové příležitosti my, ale bohužel do cesty se míči postavilo břevno. Bohužel jsme se přizpůsobili soupeři a nechali si vnutit jeho hru, to znamená nakopávané balony. Pak se ke svým šancím dostala i Toužim, ale podržel nás v bráně Renda Karfiol, kdy chytil soupeři dva jasné góly a do šaten se šlo tedy za stavu 0.0. Po změně stran, jsme byli o něco lepší, ale hra nebyla ideální a vypadala dost podobně jako v prvním poločase. Pak si míč vzal Dalin Schönwalder a dělovkou ze 30 metrů nás poslal do vedení. O vedení jsme ale brzy přišli, když se po zbytečném faulu dostal soupeř k trestnému kopu a bylo srovnáno. Když vypadalo, že dojde na dělbu bodů, tak si šikovnou kličkou ve vápně Dalin Schonwalder vykoledoval faul a následnou penaltu s přehledem proměnil Jan Tolar. Samozřejmě jsme spokojení se třemi body, ale na herním projevu budeme muset ještě zapracovat a v dalším kole hrát klidněji a více kombinovat.



Sestavy


SK Toužim
V. Přenosil [-] - L. Marek [-] , M. Hotěk [-] , K. Krejčí [-] (46. V. Nováček [-] ) , M. Očko [-] , J. Legr [-] (86. O. Kott [-] ) , Z. Dvořák [-] , K. Čermák [-] , A. Jiskra [-] (46. P. Tunder [-] ) , J. Frank [-] (46. L. Pavlík [-] ) , D. Tunder [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Karfiol [-] - Š. Oncikr [-] , D. Schönwalder [-] , F. Němec [-] , D. Žinčák [-] , M. Plch [-] (61. D. Shorný [-] ) , M. Sikora [-] , F. Jílek [-] , R. Patera [-] , J. Tolar [-] , R. Kolář [-]

ŽK: 13. J. Frank , 46. Z. Dvořák , 52. M. Hotěk - 64. J. Tolar , 74. R. Patera , 76. D. Shorný .
Hráči zápasu: D. Schönwalder .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - SIEBER Josef, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Karbula
Tip experta: výhra hostů

Lokomotiva ještě naplno nenaplnila potenciál svého kádru a nyní již bude naplno bodovat. Tipuji výhru hostů.