Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov vyloupil silný Vintířov


Branky


9

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky nabídlo 3. kolo Krajského přeboru. TJ Baník Vintířov hostil na svém hřišti chodovský Spartak a i díky výhodě domácího prostředí vstupovali vintířovští do utkání v roli mírného favorita. Faktor domácího hřiště přišlo podpořit 150 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Od prvního okamžiku bylo jasné, že se bude jednat především o utkání plné soubojů a bojovnosti, a kdo bude chtít tři body, bude na ně muset vynaložit veškeré úsilí. V první půli bylo sice k vidění hned několik šancí, až na jednu se ale všechny potkaly se špatnou koncovkou. Ta jedna přišla ve 22. minutě a v hlavní roli byli hosté, konkrétně Martin Vachník. Ten se trefil do sítě domácích a poslal Chodov do jednobrankového vedení. Za stavu 1:0 pro hosty se obě mužstva odebrala do šaten.

Domácí srovnali, ale na body nakonec nedosáhli

Vintířov šel do druhé půle s jasnou vizí - vyrovnat a následně překlopit vedení na svou stranu. První bod domácí splnili během desíti minut. V 54. minutě se totiž dostal k zakončení Kuba Švandrík a srovnal na 1:1. Bojovný fotbal pokračoval a na další branku si diváci museli počkat až do 72. minuty. Byli to ale opět hosté, kteří si vzali zpět své vedení. Prosadil se kapitán a jeden z nejlepších hráčů na hřišti, Lukáš Kočí. Tentýž hráč přidal i pojistku pro svůj tým. Stalo se tak až v úplném závěru, v 90. minutě, kdy Kočí korunoval svůj skvělý výkon druhou brankou v utkání a uzavřel tak skóre zápasu na 3:1 z pohledu hostů. 

 

Ti se vezou na skvělé vlvně a připisují si již třetí výhru ze tří utkání, Vintířov má po třech zápasech čtyři body a chce-li stále patřit mezi aspiranty na postup, musí v příštím kole porazit na domácím hřišti hráče Toužimi.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Chodov
Ondřej Frána, hráč: Do druhého derby jsme šli, stejně jako do prvního, s tím, že musíme urvat 3 body. Což jsme ve velice soubojovém utkání zvládli. Na malém hřišti nebylo k vidění zas tak moc jako v jiném zapase, ale i přesto diváci viděli 4 branky.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - J. Štipský [-] (62. P. Žemlička [-] ) , T. Váša [-] , Z. Šimek [-] , M. Procházka [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , L. Tamajka [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - M. Kopecký [-] , M. Boči [-] (60. J. Sikora [-] ) , T. Pelech [-] , R. Bečvář [-] - L. Pfreimer [-] , L. Kočí [-] , M. Dušek [-] , J. Dušek [-] - O. Frána [-] (41. J. Rau [-] ) , M. Vachník [-] (81. M. Kotlár [-] )

ŽK: 59. J. Švandrlík , 65. J. Plesník , 72. R. Prokop , 76. D. Timko - 18. L. Pfreimer , 55. M. Dušek , 59. J. Dušek , 62. M. Vachník , 82. J. Rau . ČK: 87. J. Švandrlík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PROCHÁZKA Jaroslav, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Martin Karbula
Tip experta: remíza

Uff, derby a ještě celků , které budou tento rok na špici soutěže. Za mě to je zápas kola a divák , který dorazí uvidí pěkný fotbal. Tipuji remízu