Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutičtí po těsné prohře odjíždí z Nejdku bez bodu


Branky


9

Na horkou půdu Nejdku zajížděl tým ze Žlutic. Z nejdecké pevnosti se body sbírají velice těžko, žlutičtí se o to i tak chtěli pokusit. Na tribunu si našlo cestu 65 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná první půle

Na první branku nemuseli fanoušci čekat vůbec dlouho. Domácím se totiž podařilo skórovat již z první větší šance, když se Filip Rutrle hezky zbavil ve vápně dvou obránců a vystřelil přesně na zadní tyč. Obráncům Žlutic dělal největší problémy rychlonohý Ondřej Šupík, který se ve 41. minutě, po chybné rozehrávce obránce Žlutic dokázal z brejku prosadit a zvyšoval na 2:0. Do konce prvního poločasu se Ondřej Šupík dokázal prosadit ještě jednou,a to ve 43. minutě, když po dobrém náběhu nedal obráncům ani brankáři šanci a skóre bylo už 3:0.

Hosté se dotahovali, ale nevyrovnali

V 59. minutě Žlutice zahrávali přímý kop a k míči se postavil Libor Slivčák. Jeho pokus nejdříve mířil do zdi, míč se ale odrazil zpátky k němu a krásnou střelou za vápnem vystřelil Žluticím naději. V 84. minutě se po hezké kombinaci podařilo Liborovi Slivčákovi skórovat podruhé a Žlutice měly pár minut na to zápas vyrovnat. To se už ale hostům nepodařilo a tři body zůstali v Nejdku.

 

Žlutičtí tak ani ve třetím zápase na body nedosáhli a černou sérii se pokusí zlomit příští týden, kdy budou hostit rezervu varské Slavie. Naopak Nejdek se veze na vítězné vlně a zatím kráčí sezónou co zápas, to výhra. Příští víkend ho ale čeká velice těžký zápas na půdě Hroznětína.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal (hráč domácích): Dokázali jsme hosty ze Žlutic přehrát, zajímavým kombinacím ale chybělo zúročení v podobě vstřelených gólů. Hned několikrát se zaskvěl hostující brankář. Protože náš výběr svou mušku nevylepšil ani ve druhém poločasu, maximálně efektivní hosté ještě udělali ze závěru utkání drama. Tři body se ale počítají, jsme moc rádi za další bodový přísun. Dnes se dařilo zejména Filipu Rutrlemu, který měl kvalitní herní řešení před oběma brankami a také bych rád vyzdvihl brankáře Kubu Irlbeka za konstruktivní a jistou rozehrávku.

FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič (hráč hostů): Zápas jsme si zase prohráli sami. Kvůli nedůrazu a špatné rozehrávce jsme dostali opět dva zbytečné góly. Druhý poločas jsme ale začali makat a mrzí nás, že si z Nejdku nevezeme aspoň ten bodík, i když Nejdek byl dopředu také hodně nebezpečný. Teď máme doma Slavii Karlovy Vary B, tak věřím, že konečně vyhrajeme.



Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , M. Šilhan [-] , J. Valvoda [-] , O. Šupík [-] , L. Vacek [-] (59. M. Halapej [-] ) , P. Satýnek [-] (46. V. Lutsak [-] ) , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - M. Thai [-] , P. Krejza [-] , J. Křížek [-] , V. Černý [-] , L. Melnyk [-] (78. D. Tran [-] ) , L. Slivčák [-] , M. Tomeček [-] , P. Koliha [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 33. L. Vacek - 86. L. Slivčák , 87. P. Koliha .
Hráči zápasu: O. Šupík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - COUFAL Jaroslav, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Karbula
Tip experta: výhra domácích

Nejdek doma nezaváhá a tři body zůstanou doma.