Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2021 19:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role přehrála Slavii, hattrickem se blýskl Neudert


Branky


8

Úvodní zápas 3. kola Krajského přeboru proti sobě již v pátek svedl mužstva FC Slavia Karlovy Vary B a FK Nová Role. Obě mužstva měla před utkáním bilanci jedné výhry a jedné prohry a 60 diváků se tak těšilo na vyrovnanou bitvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli rozhodli o vítězi

Pouhé čtyři minuty čekali diváci na první branku. Filip Neudert využil svých rychlých nohou, pláchl obraně, obešel i gólmana a bez sebemenších problémů odeslal míč do zívající brány a otevřel skóre zápasu. 1:0. Ve 14. minutě se svou dravostí a důrazností dostal Filip Neudert do těžkého souboje, když již zraněný M. Šourek nakopl balon přes obranu domácích,  vyhrál souboj jak s domácím stoperem, tak se slavistickým brankářem a hosté se radovali podruhé. 0-2. Po nápaditém signálu hostů byl v centru dění opět Neudert, který centroval a následnou melu o míč vyhrál Tomáš Červík, který následně i dokázal procpat balón do sítě a zvýšil tak na 3:0. Ve 35. minutě našel z poloviny hřiště pěkným pasem D. Hájek v náběhu Tomáše Chlupa, který zachoval chladnou hlavu a tváří tvář golmanovi nedal šanci. 0-4.

Hosté své vedení ještě navýšili

Druhý poločas se hosté něměli kam hnát, hráli ze zabezpečené obrany, což byla pro domácí Slavii velmi těžké, měli náznaky šancí, ale do žádné vyložené šance se nedostali.

Jediným zajímavým okamžikem druhého poločasu bylo v 85. min zkompletování hattricku Filipa Neuderta, který utekl otevřené obraně domácích a N. Role tak nadělila Varské Slavii bůra. 0-5

 

Zápas měl bohužel dva smolné momenty, kdy se zranili oba střední záložníci N.Role, nejdřív již v prvním poločase M. Šourek, a pár minut před koncem K. Šťastný.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér domácích: Zápas, který se vůbec nehodnotí dobře. Ve 20. minutě prohrávat 0:3 po třech totálních zkratech obrany je prostě neomluvitelné! Následně takto darujeme soupeři další dva góly, opět po stejných hrubkách a výsledek pak hovoří za vše. Je neomluvitelné takto hrát a prezentovat náš klub! Tímto bych se chtěl omluvit všem fanouškům a klubu za to, co jsme předvedli a jakým způsobem jsme zápas odehráli!

FK Nová Role
Lukáš Hájek, hráč: Do Varů jsme jeli v silné sestavě a věřili jsme, že dokážeme bodovat. Věděli jsme, že nás čeká nepříjemný soupeř, který má kvalitu a dokáže potrápit jakýkoliv mančaft. V posledních dvou zápasech jsme s nimi však vždycky dokázali zvítězit a jsme velice rádi, že se nám to povedlo i do třetice. Výsledek vypadá velmi jednoznačně, ale nám tam v pátek padlo všechno do čeho jsme kopli. Domácí byli možná trochu víc na balonu, ale do velké šance jsme je nepustili, dali jsme rychlé góly a pak už jen kontrolovali hru. Teď už se soustředíme na zapas proti Sedlu, pokud chceme hrát v horní polovině tabulky, musíme začít sbírat body i doma.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
V. Bláha [-] - S. Farid [-] (46. S. Nguyen [-] ) , V. Majer [-] (73. K. Brož [-] ) , K. Sedlak [-] , A. Vošmik [-] (46. T. Svoboda [-] ) , J. Gabriel [-] , J. Mašata [-] (65. R. Svoboda [-] ) , T. Fencl [-] , Y. Toure [-] , M. Gruber [-] , R. Krčma [-]

FK Nová Role
D. Poláček [-] - F. Neudert [-] , T. Chlup [-] (78. L. Hájek [-] ) , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , T. Červík [-] , T. Koudelka [-] , M. Šourek [-] (18. V. Dorunda [-] ) , K. Šťastný [-] (80. M. Živanovič [-] ) , D. Hegenbart [-] , P. Florián [-]

ŽK: 29. A. Vošmik , 40. K. Sedlak - 43. D. Hegenbart , 62. M. Karlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmat David - TALPÁŠ Petr, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Karbula
Tip experta: výhra domácích

N. Role dobře během Covid pauzy doplnila kádr a dle mého bude v tomto ročníku úplně někde jinde, než předchozí rok. Nečeká nás lehký soupeř, ale tři body zůstanou na Slavii