1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2021 18:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda i Baník odchází s bodem


Branky


7

Lokomotiva Karlovy Vary, která v prvním kole podlehla Spartaku Chodov, hostila na svém hřišti v rámci 2. kola Vintířov, který si v prvním kole bez potíží poradil s Lomnicemi a patří k favoritům soutěže. Dopomoci Lokádě k cenným třem bodům chtěla sympatická divácká kulisa, kterou tvořilo 150 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si uzmuli vedení

Domácí do utkání vstoupili velice aktivně a rozhodně neplánovali hrát s Vintířovem hru na čekanou. Odměnou jim byla první branka utkání, která padla ve 13. minutě. Střelu zpoza vápna totiž dokázal hostující gólman Dominik Timko pouze vyrazit. Odražený míč se ale dostal k nohám domácího Filipa Němce, který neměl příliš těžkou pozici a s klidem uklidil míč do branky. Lokomotiva vedla 1:0. Oba týmy se nadále prezentovali aktivním fotbalem, který si diváckému oku musel líbit, větší šance ale v první půli již k vidění nebyly.

Drama až do konce

Do druhé půle nastoupili domácí především s myšlenkou zbytečně neinkasovat. Čisté skóre ale dlouho neudrželi. V 51. minutě totiž přetavil totiž předvedli hosté velice dlouhý aut a míč následně dokázal do branky dostat Roman Prokop - 1:1. Postupem času přebírali hosté z Vintířova otěže nad utkáním. Podstatným faktorem byla určitě střídání. Varští totiž museli hned třikrát sáhnout k nucené změně vinou zranění a vzhledem k tomu, že již do utkání vstupovali bez několika opor, na kvalitě herního projevu se to projevovalo. Vintířov naopak posílal do hry mladé a čerstvé síly a tak nebylo divu, že se hosté čím dál více tlačili dopředu a snažili se urvat vítězství. Domácí mohli těžit z dvou nadějných brejků, hosté si naopak několikrát vytvořili velice zajímavé šance i se zakončením. Nic z toho se ale neujalo a proto utkání skončilo smírným výsledkem 1:1. Pro fanouška regionálního fotbalu staronový jev, kdy již o druhém bodu nerozhodují penalty.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář (hráč domácích): Již před zápasem bylo jasné, že nás nečeká nic lehkého a Vintířov bude patřit ke špičce krajského přeboru. Nutno i přihlédnout k tomu, že nás poslední týden decimovaly absence a do zápasu jsme šli oslabeni o některé hráče základní sestavy. Do zápasu jsme vstoupili dobře a Vintířov přehrávali, z čehož pramenila i vedoucí branka. Hrál se celkem rychlý a zajímavý fotbal, ale k dalším šancím už v první půli nedošlo. Na druhou půli jsme nastoupili s tím, že budeme hrát koncentrovaně vzadu a počkáme si na brejk. Bohužel jsme celkem brzy dostali vyrovnávací branku po dlouhém autu soupeře, který jsme si nepohlídali. Zápas se hrál celkem v ostrém tempu a bohužel se projevili nedoléčené zranění a museli jsme 3x nuceně střídat. Vintířov naopak svou hru oživil střídáním čerstvých hráčů a začal na hřišti dominovat a vytvořil si několik brankových příležitostí, které neproměnil. My naopak měli 2 nedohrané brejkové příležitosti a tím pádem zápas skončil remízou, se kterou jsme vzhledem ke kvalitě soupeře a průběhu zápasu spokojeni a doufáme, že příští týden premiérově zvítězíme.




Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Karfiol [-] - D. Schönwalder [-] (71. R. Kocmánek [-] ) , F. Němec [-] , D. Žinčák [-] , M. Plch [-] , M. Sikora [-] , F. Jílek [-] , D. Shorný [-] (66. J. Tulák [-] ) , J. Tolar [-] , R. Kolář [-] (85. Š. Chlapovič [-] ) , Š. Oncikr [-]

TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - J. Rosenberg [-] , J. Štěpánek [-] , M. Bečvář [-] (76. M. Procházka [-] ) , L. Tamajka [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] (60. M. Majzner [-] ) , J. Plesník [-] (92. T. Váša [-] ) , R. Prokop [-] , M. Motl [-] , M. Čtrnáct [-]

ŽK: 4. M. Plch , 68. D. Žinčák , 78. J. Tulák , 90. J. Tolar - 13. R. Prokop , 63. J. Štěpánek , 92. T. Váša .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - JATI David, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Lukáš Hájek
Tip experta: výhra hostů

Vintířovští navážou na úspěšný vstup do sezóny a Lokotku oberou o všechny body. 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů