Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutičtí zajížděli do Frantovek s nadějí, díky domácímu kapitánovi odjíždějí s prázdnou


8

Františkovi Lázně chtěli do úvodního kola Krajského přeboru vstoupit vítězně, zabránit jim v tom chtěl výběr žlutických fotbalistů. 70 diváků si velice přálo vítězství domácích a atraktivní fotbal. Dočkali se obojího?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, do poločasu ho ale neudrželi

V prvním poločase se jako první mohl téměř radovat domácí tým, když útočník kohoutů obstřelil brankáře pomalou střelou, kterou těsně před brankovou čarou zvládnul obránce zastavit. První gól přišel ve 31. minutě, když dobře hrající Jakub Křížek utekl obraně domácích a namazal před prázdnou branku Liborovi Slivčákovi a ten se nemýlil. Ve 37. minutě, po ztrátě míče obránců Žlutic, se dostal k míči Petr Klokočník a srovnal stav na 1:1. Během prvního poločasu se nikdo jiný na střeleckou listinu nezapsal, i když měly oba týmy pár zajímavých šanci.

Ani dvougólový Slivčák hostům body nepřinesl

Druhý poločas byl vyrovnaný, domácí si však vytvářeli šancí o něco více. Od 78. minuty začal boj, který odstartoval po brejku domácích Lukáš Hibler. O tři minuty později si míč vzal obránce Žlutic Jan Pěnkava, který se probojoval k vápnu soupeře, nahrál Liborovi Slivčákovi a ten vykouzlil svůj druhý gól a hosté skóre srovnali. Jenže hned na to dokázal kapitán domácích Jindřich Eisenreich dostat svůj tým do vedení po umístěné střele z hranice šestnáctky. V zápase už žádný gól nepadl a domácí tým mohl slavit vítězství. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Martin Záruba (hráč domácích): Začátek zápasu jsme soupeře k ničemu nepustili a vytvořili jsme si i nějaké šance, které jsme ale promarnili a hosté šli po naší hrubé chybě sami na brankáře a ujali se vedení. Obraz hry se ale nikterak nezměnil a do poločasu jsme stihli vyrovnat. Obraz hry se ve druhé půli neměnil a po mnoha našich šancí a jedné obrovské hostujícího celku jsme šli tentokráte do vedení. Hosté však využili našeho zaváhání a srovnali. Vítězství zajistil Jindra po krásné individuální akci na hranici vápna.

FK Sokol Žlutice
Milan Ažaltovič (hráč hostů): Kohouti byli od začátku zápasu ti, co řídili hru. Velmi teplé počasí však nedovolilo odehrát zápas na sto procent. Domácí si berou zasloužené tři body.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - J. Šustek [-] (71. V. Uzel [-] ) , P. Klokočník [-] , M. Haško [-] , M. Pobjecký [-] (65. J. Čehák [-] ) , J. Eisenreich [-] , L. Hajmacher [-] , L. Hibler [-] , R. Hubáček [-] , M. Lukáč [-] , M. Haberle [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - P. Janoušek [-] , J. Křížek [-] (65. F. Kubka [-] ) , L. Melnyk [-] , A. Čech [-] , M. Thai [-] (12. M. Tomeček [-] ) , L. Slivčák [-] , P. Koliha [-] , M. Sivák [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

Hráči zápasu: J. Šustek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sieber Josef - CHRÁSTECKÝ František, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kolář
Tip experta: výhra domácích

Pro mě jsou favoritem domácí a hostům nepřidá ani dlouhé cestování.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích