Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si smlsnul na Lomnici


8

50 akcechtivých diváků si našlo cestu na tribuny Vintířova, kde domácí Baník přivítal v rámci prvního kola mužstvo TJ Lomnice. Očekávalo se spoustu branek a těch se padesátka diváků i dočkala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbranková první půle předem určila vítěze klání

Již od prvních chvil utkání se zdálo, že je na hřišti pouze jeden tým, a to ten domácí. Hosté z Lomnice byli všude o něco později a byli to domácí z Vintířova, kdo diktoval tempo hry. První branka padla v 19. minutě a postaral se o ni kapitán domácích, Martin Čtrnáct. Ve 26. minutě navýšil rozdíl na dvě branky domácí Jakub Švandrlík. Tentýž hráč skóroval znovu v podstatě z rozehry soupeře a zvýšil již na 3:0. Do poločasu viděli fanoušci ještě jednu branku, na rozdíl čtyř gólů zvýšil ve 38. minutě Václav Noháček. Do kabin tak šli hosté s pořádným mankem a nevypadalo to, že by se na obrazu hry mělo cokoliv měnit.

V poleveném tempu se hostům alespoň v závěru povedlo snížit

A skutečně, domácí pouze navyšovali svůj náskok. V 67. minutě to byl Jiří Štěpánek, kdo se zapsal do statistik utkání - 5:0. V 75. minutě zahrávali domácí ještě pokutový kop, o jehož exekuci a proměnění se postaral Jakub Švandrlík. O alespoň kosmetickou úpravu se hosté postarali až v samém závěru. V 87. minutě zamířil zhruba z 20 metrů Tomáš Ptáček a svůj přímý kop trefil dokonale na zadní tyč. 6:1. Domácí tak hned v prvním utkání naplno demonstrovali svou sílu a kvalitu a hosté odjíždí domu s debaklem.



Ohlasy k zápasu



TJ Lomnice
Matyáš Maršík (hráč hostů): Jednoznačná záležitost, kdy Lomnice si nedokázala vytvořit jedinou šanci, neprojevila týmového ducha a tak to i vypadalo na hřišti.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - L. Tamajka [-] , J. Štěpánek [-] , M. Bečvář [-] , D. Juhár [-] , M. Čtrnáct [-] , J. Švandrlík [-] (82. P. Žemlička [-] ) , J. Plesník [-] , J. Štipský [-] (61. M. Procházka [-] ) , V. Noháček [-] (67. L. Ondráček [-] ) , Z. Šimek [-] (82. T. Váša [-] )

TJ Lomnice
J. Marka [-] - M. Čaban [-] (59. J. Oršula [-] ) , M. Link [-] , P. Malinkovič [-] (36. M. Polívka [-] ) , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] , M. Veselý [-] , R. Schrehart [-] (59. J. Samek [-] ) , M. Štěpanovský [-] (26. O. Šoustek [-] ) , J. Šlais [-] , J. Veselý [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jati David - MAKOVEC Jan, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kolář
Tip experta: výhra domácích

Vintířov naváže na nedohranou sezonu a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích