Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Nejdku odjíždí FC Cheb s prázdnou


Branky


8

Na skvělý trávník, kde se hostujícím týmům velice těžko sbírají body, do Nejdku, zajíždělo chebské FC. 98 diváků se těšilo na skvělou podívanou a dočkalo se, i když o první půle nejdečtí určitě očekávali jiný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili první, i tak šli do kabin za nepříznivého stavu

Nejdečtí se prosadili jako první, ve 21. minutě vstřelil branku Viktor Lutsak. Hosté z Chebu se po této brance ale nezlomili, naopak, jeden střelec je dostal rovnou do vedení. Václav Šiman totiž vyrovnal ve 29. minutě a tentýž hráč poslal svůj tým do vedení brankou do šatny. Poločasový stav tak byl 2:1 pro hostující celek.

Nejdečtí se odhodlali k velkému obratu a nakonec berou všechny body

Po změně stran se poměrně záhy podařilo domácím vyrovnat, v 52. minutě se prosadil Jiří Schlosser. Pak se poměrně dlouho na další branku čekalo, závěrečná 15 minutovka byla ale naprosto strhující a může být právem označována za reklamu na fotbal. Hosté z Chebu si totiž znovu uzmuli vedení, vystřelil jim ho František Eschler. Pak už ale úřadovali jen domácí. A úřadovali hned čtyřikrát. V 78. minutě se prosadil Matěj Šilhan - 3:3, následoval ho v 80. minutě Viktor Lutsak, v 82. minutě Patrik Satýnek a na konečných 6:3 uzavřel v 88. minutě Ondřej Šupík. Hosté tak z Nejdku odjíždějí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal (hráč domácích): Utkání mělo po celý zápas podobný scénář, Nejdečtí drželi míč a dobývali hostující branku, dokud měli hosté sílu, dokázali se úspěšně posouvat v obraně a navíc byli nebezpeční z protiútoků. V poslední dvacetiminutovce se domácí tým trefil hned čtyřikrát a rozhodl o nakonec vysoké výhře. Vzhledem k tropické teplotě a zřejmě i vinou dlouhé pauzy způsobené Covidem nemělo utkání tempo, které je obvykle na Limnici k vidění. Vítězství v prvním utkání sezóny ale samozřejmě bereme a jsme za něj rádi. Utkání s přehledem řídil rozhodčí Lukáš Nehasil, děkujeme také stovce diváků za podporu.

FC Cheb
Václav Altman (kapitán hostů): Do zápasu jsme šli s tím, že musíme hrát kvalitně od zadu a počítali jsme s tím, že budeme mít brejkové situace, toto se nakonec i potvrdilo. Nejdek měl více ze hry a zužitkoval to první brankou zápasu, nám se do poločasu povedlo skóre otočit a to zásluhou dobře sehraných brejkových, na jejichž konci byl Venca Šiman. V první půli byli šance na obou stranách. Do druhé půle jsme šli se stejnými pokyny jako v prvním, zápas byl i na dále atraktivní pro diváka, když byly k vidění příležitosti a také pěkné zásahy brankařů. Nejdek srovnal, ale následně jsme postandartní situaci dali na 3:2 a o branku se postaral František Eschler. Stále byli šance na obou stranách, které byly špatně vyřešeny (například má velká šance na 4:2) nebo brankáři předváděli i na dále dobré zákroky. Zvrat nastal v rozmezí 75-80 minuty, kdy Nejdek dobře prostřídal a do hry šli čerství, šikovní kluci, zvýšily temto v jakém Nejdek hrál a nám bez podobných střídání došla šťáva, čehož soupeř skvěle využil. Osobně bych chtěl poděkovat všem spoluhráčům za bojovnost a že nechali v zápase vše. Máme na čem stavět a doufám, že se nám to povede + do dalších zápasů dáme dohromady i zraněné hráče, aby jsme měli během utkání možnost reagovat na vývoj.



Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , M. Šilhan [-] , P. Satýnek [-] , V. Lutsak [-] , Z. Draxal [-] (70. O. Šupík [-] ) , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] (46. L. Vacek [-] ) , F. Rutrle [-]

FC Cheb
J. Lacina [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (80. J. Kerďo [-] ) , T. Altman [-] , D. Linhart [-] (86. D. Štěch [-] ) , F. Eschler [-] , J. Vondrášek [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , F. Desort [-] , K. Sultani [-]

ŽK: 60. D. Linhart , 64. V. Altman .
Hráči zápasu: J. Lacina , V. Šiman .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - GARDOŠ Jiří, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kolář
Tip experta: výhra domácích

Nejdek doma moc body nerozdává, věřím že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích