J. Kolář 20. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:15

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov vyloupil varskou Lokomotivu


Branky


20. J. Kolář (p.) - 11. M. Vachník , 74. L. Kočí , 90. K. Fröhlich
7

V 1. kole karlovarského Krajského přeboru přivítala TJ Lokomotiva Karlovy Vary na své půdě sousední TJ Spartak Chodov. Souboj těchto týmů sliboval kvalitní a především vyrovnanou podívanou. Na stadion si našlo cestu 100 diváků, kteří již byli hladoví po fotbale.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se trefily, do šaten se šlo za remízového stavu

Chodov se ujal vedení již v 11. minutě, kdy se po samostatném nájezdu trefil Martin Vachník. Ve 20. minutě ale domácí vyrovnali, Lukáš Kočí fauloval v pokutovém území a následný pokutový kop proměnil kapitán domácích Jakub Kolář. Do kabin se šlo za stavu 1:1

Hosté z Chodova vytěžili z šancí maximum

Druhou půli začali lépe domácí, žádnou z vypracovaných příležitostí ale nedovedli do zdárného konce. Po celý zápas byl k vidění bojovný a vyrovnaný duel. Přišla ale 74. minuta a hvězdná chvíle Lukáše Kočího, který skvělým způsobem přes zeď rozvlnil síť Lokády a hosté vedli 2:1. V 84. minutě se ještě nechal vyloučit po dvou žlutých kartách domácí Radek Patera a šance Lokády na zvrat se tak ještě ztenčily. Až v nastaveném čase rozhodl o třech bodech pro Chodov Kristian Fröhlich, který zvýšil na 3:1 a pečetil tak výhru hostů. 

 

 

 

Utkání pro nás zhodnotili hned dva hráči hostů, jedním z nich je Ondřej Frána:

 

"Ze zápasu mám dobrý pocit, povedl se nám úvod utkání kdy jsme dali gól a za ani ne 5 minut druhý, který ale bohužel neplatil kvůli ruce. Po té jsme si vybrali podle mě takovou slabší chvilku, kdy jsme soupeře nechali rozehrát a měli několik šancí. Z toho vyplynulo, že jsme udělali zbytečnou penaltu. Do kabin se šlo za stavu 1:1 i přesto že oba týmy měli několik šancí, ale musím vyzdvihnout oba golmany, kteří podrželi svoje týmy aby neprohrávali. Druhy poločas byl spíše takový rozkouskovaný, kvůli důrazné hře z obou stran. To vyvrcholilo v několik žlutých karet a 2 červeným na obou stranách. Naštěstí jsme to ubojovali a odvezli si z Lokotky důležité 3 body."



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Jakub Kolář (hráč domácích): V sobotu 14.8.2021 jsme na domácím hřišti přivítali v letošní ostré premiéře Spartak Chodov. Bohužel do zápasu jsme nestoupili moc dobře a již v 11. min obdrželi branku. Hned o 3 min, jsme dostali další, která byla díky ruce soupeře naštěstí odvolána. Po dobré akci jsme si vykoledovali penaltu a bylo srovnáno. Od té doby se hra vyrovnala a místy jsme důrazem začali mít navrch. Již v první půli jsme šli 2x sami na brankáře, bohužel jsme v koncovce selhali. V druhé půli jsme v daném trendu pokračovali a opět neproměnili samostaný únik. Takže podle známého nedáš, dostaneš, trestal soupeř z trestného kopu. Po té už jsme museli hru otevřít a v závěru inkasovali ještě branku na 1:3. Začátek se nám nevyvedl a vše budeme muset odčinit v pátek, kdy opět na domácím stadionu přivítáme TJ Vintířov.

TJ Spartak Chodov
Martin Dušek (hráč hostů): Bylo to bojovné utkání, kdy se střídaly šance na obou stranách. Loko KV neproměnilo v úvodu 2.polocasu dvě své velké šance. Pak se hra rozhodovala v soubojích ve středu pole, kdy v konci utkání byl šťastnější náš tým, když po přímém krásném kopu L.Kočího bylo šťastnější naše mužstvo.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Karfiol [-] - F. Němec [-] , D. Žinčák [-] , M. Plch [-] , M. Sikora [-] , J. Kolář [-] (75. D. Malcát [-] ) , F. Jílek [-] , D. Shorný [-] , J. Tolar [-] , R. Kolář [-] , R. Patera [-]

TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - R. Bečvář [-] , T. Pelech [-] , M. Kopecký [-] - J. Štěrba [-] (52. J. Sikora [-] ) , J. Dušek [-] , M. Dušek [-] , L. Pfreimer [-] , L. Kočí [-] - O. Frána [-] , M. Vachník [-] (90. K. Fröhlich [-] )

ŽK: 38. R. Patera - 32. L. Pfreimer , 83. J. Dušek . ČK: 84. R. Patera - 87. J. Dušek .
Hráči zápasu: M. Štěpanovský , L. Kočí .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - MELNIČUK Vladimír, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Jakub Kolář
Tip experta: výhra domácích

V přípravě se nám dařilo, teď to musíme potvrdit v ostrém zápase.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích