0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2021 19:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo vyloupilo Slavii


Branky


7

Úvodní zápas celé sezóny krajského přeboru proti sobě již v pátek postavil mužstva Slavia Karlovy Vary B a TJ BU Nové Sedlo. Již podle zvučných jmen se dalo předpokládat, že se bude jednat o poměrně vyrovnaný zápas, i tak do něj hosté vstupovali jako mírný favorit. Za skvělou a bohatou fotogalerii se postaral Michael Soldán, děkujeme! Několik fotek zaslal také Stanislav Suchý a i jemu patří velký dík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

V prvním poločase moc gólovek k vidění nebylo, míč se přeléval z jedné strany na druhou, vyložené šance obou mužstev byly ke spočítání na prstech jedné ruky. Dvě velké tutovky se ale přeci jen naskytly a o obě se postarali hráči hostů z Nového Sedla. Nejprve se v samostatném úniku netrefil branku Lukáš Macák, poté Bedřicha Rychnu skvěle vychytal domácí brankář Richard Novotný. Na další větší šance už si musel fanoušek počkat. “Utkání bylo bojovné a běhavé, ne však hezké na koukání,” řekl k tomu Stanislav Suchý, předseda a zároveň sekretář Nového Sedla. K vidění byla především bojovná hra a leckterého ze 150 diváků během první půle napadlo, že utkání skončí stylem “kdo dá góla, vyhrál”. 

Trefili se hosté

Na obrazu hry se ani po půli nic zásadního nezměnilo. Padla v něm však branka. A čekat se na ni ve druhé půli muselo pouhých 15 minut. Dlouhý výkop Radka Rychny hlavou prodloužil Patrik Šebl a vyslal tím do brejku Bedřicha Rychnu, který krásně našel Lukáše Macáka a ten se nemýlil a střelou na vzdálenější tyč poslal svůj tým do vedení. A jak ukázal i zbytek utkání, zároveň tím svému týmu přinesl premiérové a vydřené tři body do tabulky Krajského přeboru. Hosté mohli dát branek více, ale stoprocentní šance spálili Lukáš Macák a Patrik Šebl. Dalekonosná střela Davida Dudiho skončila na tyči. Domácí se ale také tlačili dopředu a minimálně dvě slušné příležitosti si vypracovali. V obou figuroval Jan Mašata. Poprvé si jeho nebezpečný pokusil pohlídal gólman hostů Radek Rychna, druhá šance přišla po rohovém kopu, ale Mašata nakonec netrefil branku. Největší tutovku si domácí schovali až na úplný závěr, v 90. minutě měl Sebastian Horník srovnání na kopačce, ale míč do brány nedostal. Varská Slavia tak vstoupila do soutěže s nulou a i přes bojovný výkon ji nezbývá, než se soustředit na další víkend.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér domácích: Předem bych chtěl pogratulovat soupeři k vítězství za kterým si celý zápas více šel. V prvním poločase byla naše hra velmi chaotická a v podstatě bez nápadu. Hosté hráli na dlouhé nakopávané balóny s brejky a naše hra se odehrávala jen u stoperů bez finální fáze. Do druhého poločasu jsme udělali dvě změny a změnili styl hry, což nám přineslo uzemní převahu. Z rychlého protiútoku jsme však následně inkasovali - velmi laciná branka. Po obdržené brance jsme sice dominovali a měli uzemní převahu avšak bez gólových šancí. Ke konci jsme se tlačili do vápna a přineslo to i gólové šance Mašaty a hlavně poslední šance Horníka měla být proměněna. Chtěl bych poděkovat hráčům za to jak pracovali v druhém poločase a věřím , že naše hra bude jen a jen lepší.

TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý, vedoucí týmu: Po dlouhé době opět na fotbálku. Utkání bylo bojovné a běhavé, ne však hezké na koukání. V prvním poločase moc šancí nebylo, ale hosté měli dvě tutovky. Bojovalo se a nějak to vyplynulo, že kdo dá gól vyhraje. Domácí mají mladý mužstvo a bude chvilku trvat než se otrkají. Hosté vyhráli zaslouženě hlavně svými zkušenostmi.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - K. Sedlak [-] (69. A. Vošmik [-] ) , R. Krčma [-] , J. Gabriel [-] , R. Svoboda [-] (46. D. Verebely [-] ) , J. Mašata [-] , Y. Toure [-] (46. S. Nguyen [-] ) , P. Stařík [-] , M. Gruber [-] , B. Knop [-] , K. Čejka [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - D. Patera [-] (82. P. Wýstrach [-] ) , K. Kalina [-] , M. Janičo [-] (69. D. Dudi [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

ŽK: 51. D. Verebely , 65. J. Mašata - 63. J. Vican , 72. P. Šebl .
Hráči zápasu: R. Novotný - R. Rychna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - HOCH Karel, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Jakub Kolář
Tip experta: remíza

Těžké utkání bez favorita, věřím v nerozhodný výsledek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 17 79:29 41
2 FK Ostrov B 17 46:24 37
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 17 55:40 34
4 TJ Karlovy Vary-Dvory 17 57:37 30
5 Baník Královské Poříčí 16 57:35 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Marek Klepáček 20
2 Filip Němec 19
3 Marian Geňo 19
4 Jan Tolar 18
5 Jaroslav Zedníček 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 64 57,1% 0
2 Karel Chovánek 63 56,8% 0
3 Venca Likeš 61 54,5% 0
4 Jiří Pužman 60 55,6% 0
5 Marian Geno 58 59,2% 0
Zobrazit celou tabulku