2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Chanovic vyloupili Blovice


Branky


11. J. Rous , 63. R. Šabata - 6. M. Šlehubr , 33. M. Polena , 39. J. Šebek (p.) , 64. M. Šlehubr
9

Chanovice jely do Blovic a nečekal je lehký zápas. Ovšem předvedli velmi dobrý výkon a i díky skvělým zákrokům brankáře si odtud odvezli tři body. Mimochodem v základní sestavě Chanovic se objevil i trenér týmu Radim Šiška!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

V úvodu byly Chanovice aktivnějším týmem a brzy byli odměněni. Už v 6. minutě totiž Jaroslav Kubaň z přímého kopu našel Milana Šlehubra a ten se hlavou nemýlil.

 

Blovičtí však zareagovali rychle. Nešťastný odkop Davida Pavlovského potrestal v 11. minutě Jan Rous.

 

Do další naší šance se dostal Jaroslav Kubaň, ale jeho pěknou střelu na zadní tyč vyrazil domácí brankář Jiří Šabata. Tuto disciplínu si oba aktéři ve druhém poločase ještě dvakrát zopakovali, ale vždy byl úspěšnější Šabata.

 

Kubaň tak po půlhodině předvedl svou jinou specialitu, a to pohotové dlouhé auty. Těžil z toho Michal Polena a vrátil hostům vedení.

 

O pět minut později se do samostatného průniku dostal Milan Šlehubr a po brankářově faulu na něj se kopala penalta, kterou bezpečně proměnil Jan Šebek.

 

V této fázi zápasu Chanovicím velmi pomohl zkušený Ladislav Skuhravý v brance, jen díky jeho bravurním zákrokům udrželi hosté dvoubrankové vedení až do odchodu do kabin.

 

Blovice dohrávaly v deseti

I ve druhém poločase se šance střídaly na obou stranách a početné publikum se za krásného počasí určitě nenudilo. Domácím vrátil po hodině hry naději pěknou střelou z dálky Radek Šabata, ale odpověď hostů byla okamžitá. Jan Šebek vybojoval míč, jeho přihrávku chytře pustil Kubaň na Milana Šlehubra, který si výborně připravil míč na střelu a levačkou vrátil do řad Chanovic klid.


Čtvrt hodiny před koncem se navíc nechal zbytečně po druhé žluté kartě vyloučit domácí David Tříska, což výrazně pomohlo hostům a ti tak utkání dotáhli do vítězného konce.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (hrající trenér hostů): První venkovní vítězství jsme získali na hřišti nebezpečných Blovic, jejichž ofenziva budí respekt. Bojovným a týmovým výkonem se nám podařilo zbraně domácích eliminovat a zaslouženě zvítězit. Musím jen souhlasit s expertem na všechny sporty Honzou Svobodou, který mi po zápase napsal "13 lidí, z toho tři brankáři a trenér, dobrej výsledek". Toto vítězství je pro nás velmi cenné a děkuji hráčům za příkladný přístup a nasazení.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] (65. Š. Merhaut [-] ) , M. Heřman [-] , R. Větrovec [-] , M. Štětina [-] (58. R. Kolář [-] ) - D. Lajbl [-] (41. J. Diviš [-] ) , L. Milfort [-] (65. P. Žák [-] ) , D. Tříska [-] , R. Šabata [-] - J. Rous [-] , L. Krásný [-] -

TJ Pfeifer Chanovice
L. Skuhravý [-] - J. Šulc [-] (72. B. Timoshenko [-] ) , L. Ziolek [-] , J. Petřík [-] - R. Šiška [-] , M. Šlehubr [-] , D. Pavlovský [-] , J. Šebek [-] (90. J. Václavík [-] ) , M. Šabek [-] - J. Kubaň [-] , M. Polena [-] -

ŽK: 9. D. Tříska , 38. J. Šabata - 20. J. Petřík , 45. R. Šiška , 79. M. Polena , 90. D. Pavlovský . ČK: 75. D. Tříska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - HORA Jakub (N), KAŠÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Hejduk
Tip experta: remíza

Lukáš Krásný v minulém kole za Blovice vstřelil hattrick a určitě bude chtít formu potvrdit i na domácím hřišti. Chanovice zase v minulém kole porazily klatovské béčko. Očekávám vyrovnaný zápas a výhru Blovic na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza