Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené karty a deset gólů. Chlumčany si odvezly z Chanovic tři body


9

Hned devět různých střelců nabídlo střetnutí Chanovic a Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumčany šly do dvougólového vedení ale pak dostaly dvě červené karty

První šanci měly ve 4. minutě Chanovice, ale z gólu se radovali hosté, kteří udeřili hned z protiútoku, který zakončil Oliver Kastelic.

 

Po další přímočaré akci Chlumčan v 8. minutě síť rozvlnil Jakub Vajai a hosté vedli 2:0.

 

Další branky první poločas nenabídl ale diváci rozhodně měli na co koukat. Ve 27. minutě šel za faul na Chalupného pod sprchy hostující Michal Vojáček. A jen o deset minut později ho následoval i chlumčanský brankář Vladimír Regner, jenž si červenou kartu vysloužil svým zákrokem na Václava Zoubka, který si ze střetu odnesl zranění, kvůli němuž byl nucen střídat.

 

 

Domácí rychle srovnali, ale pak šel jejich výkon výrazně dolů

Po přestávce domácí využili přesilovku a rychle srovnali. Nejprve ve 49. minutě dopravil po přímém kopu Jaroslava Kubaně míč do sítě Michal Polena. A i u druhé branky Chanovic sehrál klíčovou roli Kubaň, když jen o dvě minuty později rozehrál roh na Michala Kováře, který pěknou střelou z dálku upravil na 2:2.

 

Chlumčanští se ale brzy dostali do hry, když se po špatné rozehrávce domácích v 57. minutě trefil Jan Havlík a jen chvilku po něm chyby brankáře Václavíka využil Lukáš Tomášek a vrátil tak hostům dvoubrankové vedení.

 

Když byl v 67. minutě navíc vyloučen domácí Jakub Chalupný, hosté se definitivně dostali na koně a spustili gólovou smršť. V 73. minutě svou druhou branku přidal Kastelic, pár chvil po něm se na střeleckou listinu zapsal Jiří Janout a pět minut před koncem sedmou branku Chlumčan vstřelil Petr Dostalík.

 

V 90. minutě sice ke svým dvěma asistencím přidal i gól Jaroslav Kubaň, ale snížení na 3:7 už pro Chanovice nic neřešilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (trenér domácích): V dalším domácím zápase jsme nestačili na hosty z Chlumčan, kteří nám dali lekci v rychlosti a efektivitě a vůbec jim nevadilo, že většinu zápasu hráli v dvojnásobném oslabení. Hosté nás nepřehráli jen rychlostí a důrazem, ale hlavně elánem a týmovou hrou, kterou dokonale eliminovali početní nevýhodu. Což je fakt, který nutí k velkému zamyšlení.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
J. Václavík [-] (81. L. Skuhravý [-] ) - O. Skuhravý [-] , L. Ziolek [-] , J. Prýmas [-] , D. Pavlovský [-] (70. J. Šulc [-] ) - J. Merašický [-] , R. Kovář [-] , V. Zoubek [-] (40. M. Polena [-] ) , J. Chalupný [-] - M. Šabek [-] , J. Kubaň [-]

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - O. Kastelic [-] (76. J. Janout [-] ) , P. Dostálík [-] , J. Vajai [-] (40. P. Lösch [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Potočník [-] (76. L. Nohava [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Kulhánek [-] (84. J. Juráň [-] ) , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 31. J. Chalupný , 69. D. Pavlovský , 79. M. Šabek - 23. M. Vojáček . ČK: 67. J. Chalupný - 27. M. Vojáček , 39. V. Regner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KAŠÁK Miroslav (N), TOMÍŠEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michalec Martin

Expert: Pavel Dobrý
Tip experta: remíza

Chanovice jsou pro mě zatím trošku zklamáním, kdežto Chlumčany je rozhodně mužstvo, které se bude pohybovat v první čtyřce. Tipuju remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů