0:3
(0:1)
38. T. Půta
61. M. Kováč (p.)
73. J. Pavlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2021 18:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštické béčko potvrdilo svou úlohu favorita a porazilo Kasejovice 3:0


Branky


38. T. Půta , 61. M. Kováč (p.) , 73. J. Pavlík
10

Fotbalisté Přeštic jeli do Kasejovic jako lídr tabulky a zároveň jako tým s nejlepším útokem i obranou (ani jeden inkasovaný gól) a v útoku s nejlepším střelcem soutěže Pavlíkem. Kasejovice se s jedinou výhrou nacházejí ve spodní části tabulky. Favorit i outsider byli tedy jasní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dobře bránili

Domácí se ale nedali a hráčům Přeštic dlouho nedovolovali vstřelit branku. Jejich defenzivní taktika však nefungovala příliš dlouho. Ve 38. minutě totiž skóre utkání, jemuž přihlíželo více než 110 diváků, otevřel Tomáš Půta. Před odchodem do kabin ale další branky nepadly, protože si hosté nevěděli rady s pevnou obranou Kasejovic, šlo se tedy do nich za stavu 0:1.

 

Další dva góly rozhodly

Druhý poločas rovněž domácí vydrželi poměrně dlouho, ale v 61. minutě se přece jenom z penalty trefil Martin Kováč a zaznamenal tak druhý gól v sezóně.

 

Přeštice vedly 2:0 ale rozhodně se nedá říct, že by vyhráli takříkajíc v suchém triku. Jak již bylo řečeno, domácí hráli velmi dobře směrem dozadu a kombinace jejich pevného bloku s úzkým hřištěm hostům řádně komplikovala život a jen velmi obtížně si vytvářeli šance. A kasejovičtí nebyli ani v ofenzivě neškodní, což ilustruje fakt, že si vytvořili dvě gólové šance – ovšem domácího Jana Švihoříka se jim překonat nepodařilo.

 

V 73. minutě se ale přeci jen radovali ještě jednou hosté, když se trefil Jan Pavlík, čímž navýšil svou střeleckou bilanci na mimořádných devět vstřelených branek v pěti zápasech.

 

Přeštice tedy vedou tabulku o jeden bod s impozantním skórem 21:0.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV B
Pavel Dobrý (trenér hostů): Všechny naše zápasy na hřištích soupeře vypadaly stejně. Pevný blok a úzké hřiště. Nelze hrát 90 minut bez šance soupeře. Domácí si vytvořili dvě a nás podržel brankář. My jsme se těžko do šancí dostávali. Jsem rád, že tyhle zápasy zvládáme.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Škyrta [-] , P. Panýrek [-] , M. Chára [-] , M. Fiala [-] (78. J. Pružinec [-] ) - K. Čada [-] , V. Drnek [-] (69. Z. Jiřinec [-] ) , T. Klíma [-] , A. Bouda [-] (72. L. Mála [-] ) , P. Novosad [-] - K. Fiala [-]

FK ROBSTAV B
J. Švihořík [-] - J. Pavlík [-] , L. Klokan [-] , O. Hrbas [-] (56. J. Valenta [-] ) , M. Kováč [-] , M. Hejduk [-] , J. Bešta [-] , M. Knopf [-] (69. V. Křeš [-] ) , I. Blahoudek [-] , T. Půta [-] (77. L. Lucák [-] ) , J. Medek [-]

ŽK: 39. A. Bouda , 70. M. Chára - 28. L. Klokan .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Marek Pavel - KULHÁNEK Milan, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Pavel Dobrý
Tip experta: výhra hostů

Tady musí rozhodnout kvalita kádru. My máme určitě jiné cíle než Kasejovice a jedeme tam vyhrát. To je náš jasný úkol.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Přeštice jsou zatím bezchybné a myslím si, že v tom budou pokračovat. Jediná šance domácích je dle mého přes pomalejšího obránce MH25.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů