Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice venku vyhráli ve Štěnovicích, dvakrát rozvlnil síť Krásný


Branky


9

Blovice jely do Štěnovic jako favorit. Díky dvěma výhrám se před utkáním nacházely v klidném středu tabulky 1. B třídy B, v předcházejícím kole se jim navíc podařilo zdolat Chotěšov 4:1. Naopak Štěnovice byly jen díky jediné výhře na předposlední příčce a naposledy padly v Klatovech, byť to bylo pořádné drama. K dispozici každopádně měly Václava Týmla, jenž se právě proti klatovskému béčku trefil dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly začaly padat v závěru poločasu

V utkání se toho, co se týče vstřelených branek, dlouhou dobu nic nedělo. Ovšem ke konci prvního dějství převážily ofenzivní řady nad těmi obrannými a začalo to padat.


Jako první se mohli radovat blovičtí, když se ve 34. minutě trefil Lukáš Krásný. Ovšem záhy poté, co pogratulovali střelci, soupeř rozehrál a prakticky hned vyrovnal zásluhou Lukáše Sedláčka.

 

Ovšem v samém závěru první půle přeci jen šli znovu do vedení hosté, když dal svůj druhý gól v utkání a celkově pátý v sezóně Lukáš Krásný a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Blovice.

Blovice zvládly utkání dotáhnout do vítězného konce

Ve druhém poločase čekalo 50 přítomných diváků na branku jen sedm minut. A byl to štěnovický Jan Nový, kdo rozvlnil síť. Bylo tedy zase srovnáno.

 

Ovšem pak přišla tříminutová pasáž, která rozhodla zápas. V 64. minutě totiž skóroval Radek Šabata a v 67. minutě jej, jako správný žák, následoval Patrik Žák.

 

Vedení 4:2 Blovicím už vydrželo až do konce. Nacházejí se tak díky třem výhrám na sedmém místě čtrnáctičlenné tabulky. Naopak Štěnovice vyhrály jen jednou a krčí se na předposledním místě před Pačejovem, který jako jediný nezískal ani bod.

 

 



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - F. Šneberger [-] (46. T. Fink [-] ) , P. Volf [-] , M. Zuna [-] , J. Fiala [-] , V. Týml [-] , M. Kokoška [-] , J. Nový [-] , L. Sedláček [-] (78. L. Rosocha [-] ) , M. Matoušek [-] , F. Pelouch [-] (46. P. Štěrba [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , M. Heřman [-] , M. Štětina [-] (28. R. Kolář [-] ) - J. Diviš [-] (81. V. Agapkin [-] ) , D. Tříska [-] , R. Šabata [-] , J. Veselovský [-] - J. Rous [-] , L. Krásný [-] , D. Lajbl [-] (46. P. Žák [-] )

ŽK: 49. J. Veselovský , 58. M. Heřman , 73. J. Diviš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - GŐRNER Daniel (N), HUDÁK Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Pavel Dobrý
Tip experta: výhra hostů

Blovice jsou zatím ve spodní části tabulky, ale myslím si, že kádr mají kvalitní. Před sezónou dobře posílily. Štěnovice také umí hrát dopředu ale já tady věřím Blovicím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů