Krchleby sestřelily Chodovou Planou!


Branky


14

Krchleby si v pátém kole pořádně zastřílely, vyhrály doma 8:2 a postupují na 5. místo tabulky. Blýskl se třígólový Marek Gabriel a dvougólový Petr Farkaš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla o vítězi

Chodová Planá začala hodně energicky. Připravila si hned dvě velké šance, které však obě dokázal vychytat domácí Jan Straka. To hosty srazilo a od tohoto okamžiku hráli spíše domácí. V 10. minutě se Petr Bláha postaral o vedení, když krásnou střelou vymetl šibenici hostujícího gólmana. Vzápětí na to domácí Marek Gabriel přeběhl defenzívu soupeře a svůj únik zakončil fascinujícím lobem přes vyběhnutého gólmana. Tím Marek Gabriel zdaleka neskončil a ve 29. minutě po krásné kombinaci s Karlem Bláhou skóroval svůj druhý gól. Krátce před poločasem se do skóre ještě vložil křídelník Petr Farkaš a zakončil tak stav v prvním poločase na 4:0.

 

 

Krchleby přidaly v druhém poločase ještě jednou tolik

Druhý poločas začal rychle. Už po 4. minutách hry se radoval domácí Jan Hamerník, který se trefil po nacvičeném signálu z rohového kopu. Po zvýšení stavu na 5:0 se domácí přestali soustředit a dali šanci soupeři na srovnání. V 53. minutě se trefil Daniel Karmazin, který probudil v hostujícím týmu jiskřičku naděje. Po pár minutách skóroval znovu hostující hráč, tentokrát Lukáš Radil, který zdramatizoval zápas a snížil na 5:2. To byl stále hratelný výsledek, se kterým hosté mohli ještě něco udělat. V 58. minutě na to však odpověděli domácí gólem Petra Farkaše, což už byla pro hosty velmi těžká situace. Později si ještě Marek Gabriel zkompletoval svůj hattrick. A Karel Bláha ukončil celé trápení Chodové Plané na konečných 8:2. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Krchleby 1921
Hráč, Lukáš Sekereš: I když tomu výsledek utkání nenapovídá, tak Chodovka byla velmi houževnatý a bojovný tým. My jsme ale drželi cely zápas pod kontrolou, vyjma cca 15 minut druhé půle kdy hosté 2 brankami snížili. Teď dobře potrénovat a přivést nějaký bod z Horšovského Týna. Hráči utkání: třígólový střelec Marek Gabriel a dvougólový tatínek Petr Farkaš.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ROTH Zbyněk (N), CHVAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2021 16:42
Hodnocení zápasu
Šimon Knopp

Expert: Michael Nidl
Tip experta: remíza

V tomto zápase bude záležet, jak moc domácí nechají hrát Pelana, tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Výhra domácího týmu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů