Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavička vstřelil hattrick, Cheznovice deklasovaly Těškov.


Branky


0

Fotbalisté Těškova musejí na úvod sezony spolknout hodně hořkou pilulku. V úvodním kole inkasovali hned šest branek a nevstřilili ani jednu. V Těškově řádil hlavně cheznovický snajpr Karel Hlavička, který vstřelil v prvním poločase hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas = rozhodnuto!

Do Těškova přijeli Cheznovice s jasným cílem, zvítězit. Domácí mužstvo nenastoupilo v plné síle, v základní sestavě chybělo několik stabilních členů a na jejich výkonu to bylo znát. Hosté naopak plní odholání vstoupili do zápasu velmi dobře a už v 11. minutě zužitkoval Karel Hlavička vynikající přihrávku Miroslava Langa - 1:0. Neuběhlo ani pět minut a domácí brankář musel opět lovit míč ze sítě. Spolupráce Hlavička - Lang, tentokráte obráceně a druhý jmenovaný zvyšoval na 2:0 pro Cheznovice. 26. minuta a Karel Hlavička v roli výsosního výsostního nahravače po druhé. Do listiny střelců se tentokráte zapsal Jaroslav Mraček. To však ze strany hostů nebylo všechno. V rozmezí čtyř minut, konkrétně ve 36. a 40. zkompletoval Hlavička hattrick. Jednu z gólových přihrávek mu tentokráte naservíroval střelec třetí branky Mraček. Rozhodčí ani neměl důvod v prvním poločase nastavovat, po úvodní pětačtyřiceti minutovce, tak hosté nasázeli domácímu týmu "bůra" a o jejich vítězství bylo prakticky rozhodnuto.

Utkání už se jen dohrávalo.

I přes to, že Těškov prohrával o pět branek, neustále se pokoušel vyzrát na hostujícího brankáře Aleše Trávu, který je novou posilou Cheznovc. Cheznovice jsou v letošním roce farmou Dobříva. Brankář Přibáň tedy oblékne dres loňského vítěze Okresního přeboru. Jak zmiňují oficiální stránky Cheznovic: "Aleš Tráva, odchovanec Cheznovic se vrací do mateřského klubu po jedenáctiletém působení v FK Komárov." I hosté si však ve druhé půli vytvořili několik dalších šancí, brankář Šobáň jim však už dovolil jen jednu branku. Dvě minuty před koncem se trefil střídající Patrik Hozák a uzavřel tak skóre zápasu na 6:0.



Ohlasy k zápasu


FC Těškov
Luboš Hrabák: Hrozný, strašná hra. Bohužel se nám nesešli lidi. V základní sestavě nám chyběli tři hráči. Za celý zápas jsme měli asi čtyři gólovky, ale neproměnili jsme. Soupeř měl navíc ještě ve druhé půli několik šancí, ale náš golman nás podržel. Nakonec to dopadlo tak jak to dopadlo.

FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Měli jsme neustálou převahu, vytvořili jsme si víc šancí než soupeř. Hráli jsme kompaktní hru. Těškov měl sice dvě šance, ale ty neproměnili. V prvním poločase jsme vlastně vstřelili pět branek a pak už se jen zápas dohrával.



Sestavy


FC Těškov
M. Šobáň [-] - M. Dongres [-] - L. Novák [-] , M. Vild [-] , T. Černý [-] - M. Volf [-] , A. Vávra [-] (78. J. Zavřel [-] ) , J. Stankev [-] , Š. Onufriy [-] (58. P. Kratochvíl [-] ) , R. Tůma [-] , L. Fuchs [-]

FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - P. Mráček [-] , J. Mraček [-] , T. Šťastný [-] , M. Sommr [-] - J. Frühauf [-] , M. Lang [-] , V. Soyma [-] , J. Moulis [-] (45. R. Vaník [-] ) - K. Hlavička [-] (58. J. Sommr [-] ) , J. Lang [-] (45. P. Hozák [-] )

ŽK: 60. M. Dongres .
Hráči zápasu: L. Novák - K. Hlavička .
Místo: Těškov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - DONGRES Martin (N), MAREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.