Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Žákava ještě 2 minuty před koncem prohrávala, aby nakonec brala 3 body


Branky


13

Neuvěřitelný vývoj zápasu mělo střetnutí Žákavy se Žihlí. Hosté se pro domácí příznivce nečekaně dostali dvakrát do dvoubrankového vedení a ti, kteří předčasně odešli, museli být zklamaní ze svého rozhodnutí. Domácí celek totiž v závěru otočil a nakonec vyhrál důležité střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žákava tahala za krátký konec

V první půli byli domácí asi stále doma, jelikož hra neodpovídala doposud předváděným výkonům. Celek, který porazil Tachov a Petřín měl problém na domácím hřišti nastartovat motory, a do hry tak poslal hosty ze Žihle. Ti se po brankách Jiřího MasopustaJaroslava Šafára před poločasovou přestávkou dostali navíc do dvoubrankového vedení.

 

Neuvěřitelný závěr zápasu

Na začátku druhé půle přišel záchvěv spásy po branec Lukáše Drugdy, ale po hodině hry se opět z protiútoku ozval Jiří Masopust, který navýšil opět na rozdíl dvou branek.

 

V posledních dvaceti minutách však hosté kupili jednu chybu za druhou, až nakonec dvoubrankové vedení prohospodařili a neměli ani bod. Branku na 2:3 vsítil na brankáře dotírající Tomáš Nekola. Přesto se zdálo, že Žihle dosáhne minimálně na bod. Jenže v 89. minutě inkasovala po hlavičce nedostoupeného Michala Skaly a v nastaveném čase, místo aby obránce hostů odkopl míč z brankoviště kamkoliv, hlavně pryč od brány, zamotal se ve vápně a Václav Mencl vsítil na 4:3. Stovka diváků byla u vystržení.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Z naší strany nepovedený zápas se šťastným koncem. V prvním poločase se nám nedařilo skoro nic, měli jsme pomalou rozehrávku a výkon byl nesoustředěný. Druhý poločas jsme začali výborně, hned jsme dali gól a soupeře jsme zatlačili. Bohužel jsme z ojedinělé akce opět inkasovali. Konec zápasu se těžko popisuje... Skoro v 90. minutě prohráváme a v 92. je to naopak. Soupeř hrál dobře a tohle pro ně muselo být těžké KO.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Před poločasem se nám podařilo dát branku na 0:2 a v kabině jsem kluky upozorňoval, aby nepolevili v nasazení, že na nás bude chtít soupeř vletět. No a záhy po přestávce jsme dostali na 1:2... Nicméně nám vyšel zase další brejk, kterým jsme se opět dostali do dvoubrankového vedení. Hosté ale byli lepší, nebyli jsme skoro vůbec na míči a navíc jsme jim nabídli snížení. I když byli lepší, čekal jsem od nich víc s ohledem na tabulkové postavení. Poslední minuty pak byla naše obranná tragédie. Jednu branku jsme si neuhlídali a druhou zase skoro sami dali. Nemohl jsem tomu uvěřit. Z vyhraného zápasu uděláme takový nesmysl.



Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Bouda [-] (46. O. Soukup [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , J. Aubrecht [-] (73. R. Škala [-] ) , T. Nekola [-] , V. Drohobeckyj [-] (46. M. Skala [-] ) , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , L. Drugda [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Horský [-] - J. Masopust [-] , J. Brož [-] (69. J. Fidler [-] ) , J. Šafár [-] (85. P. Malý [-] ) , M. Morgenstern [-] , T. Přibyl [-] , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , J. Buček [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 87. S. Nekola , 90. V. Mencl - 63. J. Masopust , 85. M. Morgenstern .
Hráči zápasu: V. Mencl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - HÁJEK Zdeněk, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Mičkal
Tip experta: výhra domácích

Domácí si dojdou pro vítězství a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích