2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek doháněl rokycanský náskok, bral alespoň bod


Branky


17

Hrádek se snaží sbírat body kde se dá, ale ne vždy se daří. Zejména individuální chyby v obraně jejich výkony sráží a hráči jsou pak nucení skóre zápasu dohánět. O to složitější pak je, když mladému běhavému mužstvu nabídne dvoubrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby, dvě branky

Tento zápas se úplně nevydařil domácímu zkušenému brankáři. První branku obdržel, když nedokázal udržet dalekonosnou střelu, kterou vyrazil 3 metry před sebe a dobíhající Jiří Drábek pak neměl s dorážkou problém. Druhé brance pak předcházela situace, kdy V. Ryba dostával malou domů a míč při ní chytl do ruky na hraně velkého vápna. Po nařízeném nepřímém kopu pak propustil střelu na svou stranu od zdi. Přesně zakončoval Rudolf Pražský.

 

Dvoubrankové vedení a další dvě neproměněné šance ale hostujícímu celku jakoby svázaly nohy do hry se začali dostávat i domácí. Deset minut před přestávkou se přes levou stranu dostal za obranu Jiří Kutil, který na přední tyč snížil na 1:2.

 

Srovnání a neschopnost uzmout si vedení zpět

 Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří vycítili možnost získat v domácím utkání body. Začali určovat tempo hry a po hodině hry to neslo své ovoce. Na 2:2 srovnal sedmnáctiletý Sebastián Ryba, a vykřesal tak naději na bodový zisk. Mohutná podpora domácích Celtic fans hnala svůj tým za další brankou, ale ta už nepadla. Hrádek mohl být nakonec rád, že v závěru ještě neobdržel z rychlých protiútoků minimálně jednu branku a mohl se porvat o druhý bod v penaltovém rozstřelu.

 

Penaltový rozstřel vyzněl lépe pro hosty - 3:4



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Věřili jsme, že Rokycany nebudou nijak posílené, tak že bychom mohli nějaké body získat. Ovšem začátek zápasu byl z naší strany úplně tragický, bez důrazu, bez běhání, jako by si hráči mysleli, že si Rokycany dají góly samy. Mladí kluci hostí hráli dobře, byli běhaví a křižnými balóny se dostávali do nebezpečných situací. Půl hodiny byly Rokycany jasně lepší, vedli zaslouženě, ale další branky nedaly a pak se hra začala vyrovnávat. Dokázali jsme snížit, ve druhé půli srovnat, ale hosté byli až do konce zápasu nebezpeční, měli několik protiútoků, které naštěstí neproměnili. Druhý poločas jsme byli zase spíše na míči my, ale další velkou šanci jsme si nevytvořili. Za mě spravedlivá remíza.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas ve Svatoboru Hrádek, jsme nezvládli herně v druhé poločase. První poločas byl v naší režii, kdy soupeř ohrozil naší branku jen třikrát. Bohužel jsme nevyužili naší převahu k tomu, abychom dali v prvním poločase minimálně třetí branku. V druhém poločase jsme propadali na středu hřiště, přestali bránit, neměli jsme odražené balóny a soupeř toho dokázal využít, kdy vyrovnal na 2:2 a vytvořil si ještě několik slibných příležitostí. V ofenzivní činnosti jsme si vytvořili i v druhém poločase dvě stoprocentní šance, ale tyto jsme neproměnili. V penaltovém rozstřelu zvítězil šťastnější tým. Pro nás to byly velmi důležité 2 body, ale z herního hlediska nejsem spokojený s předvedenou hrou a to hlavně v druhém poločase. V zápase podal opět nadstandardní výkon kapitán Tomáš Pliml na stoperu.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Sekyra [-] (87. F. Mareš [-] ) , V. Skála [-] , P. Slopovský [-] (56. T. Kutil [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , S. Ryba [-] , M. Kolář [-] , L. Šoural [-]

FC Rokycany B
J. Dvořák [-] - L. Motyčák [-] , D. Hájek [-] , J. Lev [-] (78. M. Kellner [-] ) , R. Pražský [-] , J. Bouda [-] , J. Drábek [-] , M. Drábek [-] , O. Varga [-] , T. Pliml [-] , M. Kužma [-] (62. K. Bouše [-] )

ŽK: 25. V. Ryba , 28. M. Kolář , 45. J. Pojar , 64. S. Ryba - 42. J. Lev , 75. T. Pliml , 90. L. Motyčák .
Hráči zápasu: S. Ryba - T. Pliml .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - BRŮHA Radek, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Boukal
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy jsou letošní sezónu spíše za očekáváním. Domácím se letos nedaří a prohrají i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů