Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vašák rozstřílel Žihli


Branky


10. D. Vašák , 15. D. Vašák , 22. T. Klíma , 25. J. Brož (vl.) , 46. D. Vašák , 63. P. Vinický , 88. D. Vašák - 83. T. Přibyl , 90. J. Brož
17

Sušice se výsledkově trápí a se Žihlí potřebovala rozhodně zabrat. Herně totiž má jistě na víc, než 15. pozici, na které se nacházela. Jako správný tahoun mužstva se ukázal Dominik Vašák, který čtyřmi brankami zařídil výhru svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby v obraně se trestají

Po čtvrt hodině hry to bylo už 2:0 pro domácí, když se dvakrát prosadil domácí sniper Dominik Vašák. V první brance navíc měl prsty i hostující brankář, který toto utkání nebyl ve své kůži. Ve 22. minutě zvyšoval hlavou na 3:0 kapitán Sušice Tomáš Klíma a když si o tři minuty později dal vlastní branku Jiří Brož, bylo po zápase.

 

Vašák trestal

Hned po rozehrávce trestal hostující obranu potřetí v utkání Dominik Vašák a ochozy se stovkou fanoušků propukly v jásot. Hra se poté zklidnila, domácí se již nikam nehonili, přesto stříleli dál. V 63. minutě na 6:0 zvyšoval Pavel Vinický.

 

Hosté se v již uvolněnější hře začali dostávat také do zakončení a ke smůle domácích se také prosadili. V 83. minutě zamířil přesně Tomáš Přibyl, aby na jeho gól odpověděl čtvrtou brankou v utkání Vašák. Se závěrečným hvizdem alespoň na duši napravil svůj vlastní gól Jiří Brož, který upravil skóre na konečných 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, člen týmu: "A" tým v zápase o 6 bodů musel bezpodmínečně zvítězit. S touto psychickou zátěží se vypořádal výborně a nasázel před domácím publikem 7 branek. Gólostroj odstartoval Dominik Vašák, který využil chyb nejistého gólmana hostů a poslal v prvních 15 minutách domácí do vedení. Na 3:0, tedy vítěznou brankou, zvyšoval kapitán Tomáš Klíma krásně hlavou a když si hosté dali čtvrtý gól sami, bylo o zápase rozhodnuto. Druhá půle přinesla dalších 5 branek, škoda jen, že dvě byly do naší sítě. Aktuálně jsme se v tabulce srovnali s dnešním soupeřem a příští týden jedeme bojovat do Křimic, kde se na nás již těší Kuba Szedmák.




Sestavy


TJ Sušice
A. Václ [-] - L. Kodýdek [-] , P. Vinický [-] (74. J. Kadlec [-] ) , D. Vašák [-] , J. Kysilka [-] , Š. Krůs [-] (63. C. Faraon [-] ) , T. Klíma [-] , O. Míčka [-] (79. A. Vystrčil [-] ) , T. Marek [-] , P. Pechek [-] , J. Králík [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Brož [-] , S. Peterka [-] , M. Morgenstern [-] , T. Přibyl [-] , O. Čapek [-] , F. Půta [-] , R. Otcovský [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-] (38. P. Malý [-] )

ŽK: 34. J. Kubíček , 69. J. Masopust , 70. S. Peterka .
Hráči zápasu: D. Vašák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - ŘÍHA Zdeněk, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Boukal
Tip experta: výhra domácích

Ani jeden tým jsem letos ještě neviděl hrát, ale z předchozích zkušeností bych věřil domácím, kteří by se určitě chtěli pohybovat výše v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích