Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:15

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín pokračuje v krasojízdě, začátek však neměl snadný


Branky


19

Rezerva Petřína si jistojistě jde za postupem do krajského přeboru a Bělá byla další štací za ziskem povinných třech bodů. Začátek utkání však nebyl podle představ plzeňských trenérů, přesto hosté slavili vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchý se třikrát vyznamenal

Ve většině utkání se musí petříští brankáři spokojit s minimem střel na jejich bránu. V Bělé tomu však bylo zejména v prvních minutách jinak. Vojtěch Suchý tak měl minimálně třikrát plné ruce práce, aby zabránil vstřelení branky do jeho svatyně.

 

Následovala tedy branková podívaná na straně druhé. Jako první se prosadil nejlepší střelec 1.A třídy, Lukáš Kotěšovec, který vsítil již svou desátou branku. Do poločasové přestávky jej střelecky následoval i kapitán plzeňáků, Petr Škarda.

 

Domácí snížení nevyužili a Škarda vsítil hattrick

Rozpačitý start pro hosty nakonec skončil brankou na 1:2. Po samostatném úniku se prosadil Miroslav Bořil. Snížení však domácí celek nedokázal využít a tečku za jich snahou dal dalekonosnou střelou Petr Zajíček. Do 70. minuty se ještě dvakrát prosadil Petr Škarda po pěkných kombinacích téměř do prázdné brány a zbytek zápasu se už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér: Myslím, že se hrál pěkný fotbal. Soupeř měl více štěstí v koncovce, ale kdyby to v poločase bylo třeba 3:2, nikdo by nemohl nic říct. Bohužel jsme své šance neproměnili a soupeř zaslouženě vyhrál. Kvalita Petřína je ohromná.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: V první půli šli domácí třikrát sami na bránu a brankář Suchý nás podržel. Pak za stavu 0:2 jsme si asi mysleli, že už bude pohoda, ale soupeř nakonec čtvrtý brejk proměnil. Chvilku bylo z naší strany trápení, pak se ale z dálky trefil Zajíček a bylo hotovo. Do konce jsme přidali ještě dvě branky, soupeř odešel a následně i prostřídal. Venkovní zápasy pro nás budou všechny těžké, zejména pro naše dorostence, pro které je přechod do chlapského fotbalu trochu víc náročnější, zejména v osobních soubojích. Snad zvládneme příští kolo doma Žákavou.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Horák [-] , J. Černý [-] , V. Landrgott [-] (50. L. Hofmeister [-] ) , J. Minařík [-] , J. Malý [-] (75. R. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , M. Blacký [-] (10. M. Bořil [-] ) , D. Frank [-] (75. P. Cingroš [-] )

SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - J. Veselý [-] (84. A. Demeter [-] ) , K. Bílik [-] (46. J. Krystl [-] ) , P. Zajíček [-] , J. Šulc [-] (84. J. Levý [-] ) , L. Kotěšovec [-] (74. M. Černický [-] ) , M. Štefl [-] (68. T. Ježek [-] ) , P. Škarda [-] , P. Bednář [-] , M. Trojovský [-] , J. Tětek [-]

ŽK: 22. K. Bílik , 30. P. Zajíček , 65. J. Krystl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Bína Roman - MIFKOVÁ Hedvika, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra hostů

Bělá má výbornou útočnou fázi, ale myslím, že na výhru to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů