Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby překvapily v Rokycanech


Branky


16

Rokycanská rezerva má výkony jak na houpačce, zřejmě záleží, jak se kdo vyspí. A na tento zápas se nevyspal skoro nikdo v týmu dobře. Luby toho náramně využili a dokud měli hráči hostích dost sil, byli v utkání lepší než domácí mladíci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 30 minut bylo hotovo

První minuty byly tzv. oťukávací a když hosté zjistili, že dnes to půjde, opřeli se do domácích, kteří jakoby stáli na hřišti poprvé. V 11. minutě zamířil přesně Jan Voráč a o pět minut později zvyšoval na 0:2 Přemysl Voráček. Domácí byli opaření a nevycházelo jim téměř nic. A když před třicátou minutou zvýšil na tříbrankový rozdíl Vojtěch Petrželka, bylo hotovo. Hosté si závěr poločasu pohlídali a po dlouhé době odcházeli spokojeně do šaten.

 

Dokud hosté běhali, domácí byli druzí

Rokycanští zřejmě dostali v kabině pěknou slovní výtku od trenéra Drozdy, jelikož na hřišti se pár věcí od prvních minut zlepšilo. Ovšem dokud hosté měli kondici a běhali, dokázali domácí šance odrážet a sami hrozit. V 64. minutě se pak prosadil Basha Serhii, který uklidnil svůj tým a Luby si kráčely pro tři body. Lepší kondice domácím nakonec pomohla vykřesat alespoň jednu branku v závěru. Přesně zamířil Dušan Holek, ale vědom si nedostižného skóre se z branky ani moc neradoval.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Z naší strany, tam nebylo vlastně nic, kromě posledních 15 minut, kdy soupeř odpadl totálně fyzicky a my jsme začali mít navrch a prosazovat se ve vápně. Jinak jsme soupeře jednoznačně podcenili, i když hráči na to byli v šatně upozornění. Nedokázali jsme kombinovat, vyhrát osobní souboje a ani využít naši rychlost. K tomu se přidaly individuální chyby a bylo hotovo.




Sestavy


FC Rokycany B
D. Kubíček [-] - J. Janota [-] , M. Drábek [-] , D. Hájek [-] (46. K. Bouše [-] ) , M. Chmelíř [-] (46. J. Laubr [-] ) , O. Varga [-] , T. Pliml [-] (66. J. Drábek [-] ) , R. Pražský [-] (82. J. Bouda [-] ) , D. Holek [-] , M. Rybař [-] , O. Lang [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - R. Švec [-] , M. Johánek [-] , P. Čipera [-] (46. J. Holý [-] ) , P. Voráček [-] , V. Petrželka [-] , J. Voráč [-] (74. M. Irlbek [-] ) , T. Blohmann [-] , K. Šleis [-] , D. Šnour [-] , . Basha [-] (83. H. Pikhart [-] )

ŽK: 39. M. Rybař - 18. P. Voráček , 66. V. Petrželka , 68. R. Švec , 81. D. Šnour .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - RUDA Daniel, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: výhra domácích

Luby se zatím výsledkově nechytily a myslím, že v Rokycanech to nevylepší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rezerva Rokycan je vždy plná mladých běhavých hráčů. U sousedů z Lub bude záležet, jak se sejdou. Myslím, že body zůstanou v Rokycanech - 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

22. 8. 2021 20:05
výhra domácích

Tip: výhra domácích