4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava je zatím stoprocentní, s prázdnou odjel Hrádek


Branky


8. J. Smazal , 15. L. Drugda , 31. M. Boukal , 64. O. Soukup (p.) - 26. J. Sekyra
11

Svatobor Hrádek výsledkově tápe a v dalším kole narazil na zatím neporaženou Žákavu. Ta je doma hodně silná a své kvality předvedla i nyní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá křídla rozhodla

Žákava se může ve všech zápasech opřít o kvalitní první poločas, který zatím vždy naprosto ovládla a zbytek zápasu si pak pohlídala. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Už v 8. minutě slavil první zásah pravý záložník Jan Smazal a po čtvrt hodině přidal druhý zásah i jeho spoluhráč z druhé strany hřiště, Lukáš Drugda. Hosté zanedlouho reagovali brankou Jana Sekyry, ale rychlou odpověď přidal Matěj Boukal a zbytek poločasu už domácí v klidu dohráli.

 

Jasná převaha domácích

Druhý poločas byl pak v jasné režii domácího celku, který však k nevoli svým fanouškům přidal pouze jedinou branku, a to z penaltového puntíku. Na 4:1 proměnil Ondřej Soukup. Domácí fanoušci, proti kterým každý druhý poločas na domácí půdě útočí jejich mužstvo, chtělo vidět ve druhém dějství více branek. Hosté však nechtěli připustil velký debakl a domácím hráčům tříbrankové vedení stačilo.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Zápas jsme měli pod kontrolou, soupeř prakticky nic neměl, hodně jim hrozil hráč s číslem 4 Sekyra, který dal i branku, ale k více se hosté nezmohli. Myslím, že to byl asi nejslabší soupeř, na kterého jsme zatím narazili, i když jsme mu nedali více branek - za to jsou na nás naši fanoušci naštvaní, jelikož dáváme branky jen na druhou stranu od nich.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Do utkání jsme vstoupili špatně a po dvou šancích jsme prohrávali 2:0. Domácí kontrolovali hru, nám se podařilo snížit, ale domácí do poločasu vedení navýšili, po přestávce navýšili z penalty a výhru si už pohlídali.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , V. Bouda [-] (81. M. Soukup [-] ) , M. Skala [-] (56. R. Škala [-] ) , T. Nekola [-] (69. M. Štětina [-] ) , O. Soukup [-] (69. A. Huňáček [-] ) , M. Boukal [-] (56. J. Aubrecht [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , R. Holeček [-] (75. F. Mareš [-] ) , J. Kutil [-] (67. Š. Fremund [-] ) , S. Ryba [-] , M. Kolář [-] , L. Šoural [-] , J. Sekyra [-] , P. Slopovský [-] (20. D. Kojzar [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 45. J. Pojar .
Hráči zápasu: J. Smazal , L. Drugda .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PASTYŘÍK Tadeáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Veselý
Tip experta: výhra domácích

Žákava bude chtít zůstat nadále 100% a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích