3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podsvatoborské derby ovládla Sušice


Branky


45. T. Klíma , 55. T. Marek , 71. O. Míčka
14

Derby, které v minulosti přinášelo až válečnou podívanou se odehrálo na novém hřišti stadionu TJ Sušice. Tentokrát však šla bojovnost stranou a hrál se pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Průběh prvního poločasu byl ještě celkem vyrovnaný, oba týmy se dostávaly do zajímavých akcí a pro 200 přítomných diváků se na novém sušickém trávníku předváděla pěkná podívaná. A diváci se nakonec dočkali i branky, a to v samém závěru poločasu. Prosadil se domácí Tomáš Klíma, který tak dodal svému úsměv na tváře při odchodu do šaten.

Čtyřicátník do sestavy kola

Velmi dobrý výkon v celém zápase zaznamenal Tomáš Marek, který jej korunoval v 55. minutě brankou na 2:0 a dodal svému týmu klid na duši. Velmi dobrým výkonem si pak vysloužil i místo v sestavě kola. Další branku v utkání přidal za Sušici mladík Ondřej Míčka, který tak navazuje na střeleckou pohodu z minulé sezóny. Domácí hráli s pohodou a klidem na míči v klidu si dokráčeli za třemi body a s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu



TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér hostů: První poločas byla hra ještě vyrovnaná, ale ve druhé půli se do toho soupeř obul a hnán úvodní brankou byl lepší celý poločas. Zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] (80. M. Podlipský [-] ) , O. Míčka [-] (71. M. Brož [-] ) , M. Budil [-] (80. J. Kadlec [-] ) , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] (71. M. Kramár [-] ) , J. Králík [-] , T. Marek [-] , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] (61. P. Hubáček [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Pojar [-] , F. Mareš [-] (69. J. Sekyra [-] ) , A. Štěpán [-] , V. Skála [-] (69. V. Němec [-] ) , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , L. Šoural [-] , R. Holeček [-] (55. S. Ryba [-] ) , P. Slopovský [-] (82. M. Kolář [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 51. V. Skála .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Marek Pavel - BÍNA Roman, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: výhra domácích

Sušice předvedla slušný výkon ve druhém poločase u nás v Rokycanech, ale na body to už nestačilo. Hrádek prohrál s nováčkem z Křimic. Derby rozhodnou chyby, kterých bude hodně. Pokud si domácí přenesou hru z minulého kola z druhého poločasu, tak mají velkou šanci na výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích