3:1
(3:1)
14. V. Iščenko (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:15

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si doma poradila s mladíky z Rokycan


Branky


17. J. Brejcha , 25. J. Brejcha , 44. D. Frank - 14. V. Iščenko (vl.)
13

Každý z týmů do zápasu nastupoval úplně v jiné pozici. Zatímco domácí své utkání proti nováčkovi soutěže z Tachova nezvládli, rokycanští vyzráli na Sušici, která se před sezónou tvářila na aspiranta o nejvyšší příčky. Jak se ukázalo, každý zápas začíná za stavu 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvacet minut nestačí

Hosté přivezli na bělské hřiště vysokou aktivitu, během které se jim podařilo s přispěním domácí obrany vsítit branku na 0:1. Další šanci na zvýšení skóre však Lang odmítl a když v 17. minutě srovnal stav utkání na 1:1 krásnou střelou "do vinglu" Jan Brejcha, nastartoval řádění domácího celku. O osm minut později se Brejcha navíc dočkal druhé branky, a to z rychlého brejku. A když před přestávkou vsítil třetí branku domácích kapitán Dominik Frank, hosté přestávali doufat v bodový zisk.

Bezbrankový druhý poločas si domácí zkušeně uhlídali

Na hráčích Rokycan byla vidět snaha o korigování stavu, ale Bělá je na svém hřišti silná. Domácí navíc zahodili několik šancí na navýšení rozdílu a vedení si nakonec zkušeně udrželi jednoduchou hrou.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích: Rokycany s mladými kluky hráli dobře zejména prvních 20 minut. Po naší brance jsme ale převzali aktivitu my a postupně navyšovali skóre. Druhý poločas jsme zahodili několik šancí, ale vítězství si nakonec pohlídali. Musím pochválit Radka Černého, který tuto sezónu nastupuje poprvé po třech letech půstu. Hrál výborně, jen musí nabrat lepší kondičku.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér hostů: Do zhruba 20 minuty jsme byli lepší a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Následně jsme ale psychicky odešli po dvou inkasovaných brankách a i když jsme ke konci poločasu opět měli optický tlak, nic vážného jsme vytvořit nedokázali. Ve druhé půli hrála Bělá zkušeně, záměrně hru kouskovala a hrála jednoduše. To se nakonec vyplatilo. Zkušenost vyhrála nad mládím.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - R. Černý [-] (64. M. Bořil [-] ) , P. Horák [-] (84. L. Hofmeister [-] ) , V. Iščenko [-] , L. Sobolík [-] (75. J. Černý [-] ) , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , M. Blacký [-] , D. Frank [-] , J. Brejcha [-] , V. Landrgott [-]

FC Rokycany B
D. Kubíček [-] (46. M. Wohlmuth [-] ) - T. Pliml [-] , J. Drábek [-] (75. D. Hájek [-] ) , F. Stejskal [-] , O. Lang [-] , R. Pražský [-] , M. Chmelíř [-] , P. Nový [-] (61. J. Lev [-] ) , O. Varga [-] , J. Laubr [-] , M. Drábek [-]

ŽK: 40. M. Tomášek - 38. R. Pražský , 83. D. Hájek .
Hráči zápasu: J. Brejcha , R. Černý .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Matěj Rybař
Tip experta: remíza

Tady bude rozhodovat každá chyba, jako v předešlém zápase v Rokycanech. Kdo využije víc chyb, ten se bude radovat ze zisku 3 bodů. Ale myslím si, že body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů