4:2
(3:0)
56. T. Klíma
88. M. Kramár (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 17:30

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Rokycan zvládli těžkou zkoušku se Sušicí


Branky


8. J. Drábek , 20. O. Varga , 34. D. Holek , 87. D. Holek - 56. T. Klíma , 88. M. Kramár (p.)
6

Zhruba stovka diváků přihlížela na rokycanském stadionu reklamě na fotbal v podání týmů Rokycany B a prvního týmu Sušice. Vyhrát však mohl pouze jeden z nich, tentokrát to byli domácí, za plné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovy trenéra domácího celku, Zbyňka Drozdy:

"Soupeř ze Sušice přijel s velmi kvalitním družstvem posíleným o některé navrátilce z Německa. První poločas nám vyšel jak herně, tak výsledkově, dařilo se nám vyhrávat osobní souboje, dostávat se k odraženým míčům. Dále se nám dařilo kvalitně kombinovat přes střed hřiště do křídel, kde jsem si hlavně prvním poločase vytvořili spousty příležitostí. Již v 8 minutě jsme jednu z těchto situací využili a šli do vedení," poukázal na brzkou branku Jiřího Drábka. "První poločas jsme měli hru pod kontrolou a zaslouženě si vytvořili tříbrankový náskok, a ještě další tři šance jsme nevyužili." 

 

Rokycany první poločas dominovaly. Na úvodní Drábkov branku navázal ve 20. minutě hezkou brankou Oliver Varga a další pěknou brankou se do přestávky blýskl ve 34. minutě skvěle hrající Dušan Holek.

Sušice se do hry dostala až ve druhém dějství

"Druhý poločas byl z naší strany o poznání horší, kdy jsme soupeři nechali větší prostor a také jsme byli nedůrazní. Díky tomu se hra velmi vyrovnala a chvílemi byla Sušice na hřišti lepší a zaslouženě snížila na 3:1. Následně byla hra velmi kouskována nepřesnostmi a fauly, takže druhý poločas byl mnohem méně fotbalový," uvedl Zbyněk Drozda.

 

Za Sušici se o snížení postaral zkušený hostující kapitán Tomáš Klíma. Sušičtí však na branku nedokázali navázat a chvilku před koncem navýšil vedení domácích opět Dušan Holek. Hosté o minutu později měli výhodu pokutového kopu, který v 88. minutě proměnil Martin Kramár. Další změna stavu už neproběhla.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Jsem rád, že jsme v úvodu sezóny porazili velmi silného soupeře, a to s velmi mladým kádrem, kdy máme věkový průměr pod 21 let. Kluci mají velký potenciál, ale ještě jim chybí zkušenosti, takže to budeme mít na hřišti občas velmi složité. V utkání byly z mého pohledu nadstandartními hráči Laubr, Plzák, Holek, Stejskal, kteří hráli velmi kvalitě a s obrovskou chutí. Ostatní kluci taky makali, ale občas se jim něco nepovedlo. Jako trenér jsem spokojený s prvním poločasem, kde jsme ukázali, jaký umíme hrát fotbal. Druhý poločas byl již horší, ale i to k fotbalu patří.

TJ Sušice
Patrik Hubáček, hosté: Udělali jsme hrozně chyb v rozehrávce a naše nabídka a pohyb byl o poznání horší, než soupeřův.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Rybař [-] , J. Laubr [-] (46. M. Drábek [-] ) , O. Lang [-] (74. P. Nový [-] ) , F. Stejskal [-] (56. R. Pražský [-] ) , P. Plzák [-] , O. Varga [-] , T. Zajíček [-] (46. M. Chmelíř [-] ) , T. Pliml [-] , D. Holek [-] (87. J. Lev [-] ) , J. Drábek [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - D. Vašák [-] (76. J. Kadlec [-] ) , O. Míčka [-] , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , J. Králík [-] , J. Kysilka [-] (26. M. Kramár [-] ) , P. Hubáček [-] (62. P. Pechek [-] ) , L. Kodýdek [-] , Š. Krůs [-] , A. Pivetz [-] (62. T. Marek [-] )

ŽK: 51. F. Stejskal , 76. T. Pliml - 59. O. Míčka , 85. J. Králík .
Hráči zápasu: P. Plzák , D. Holek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRŮS František - HAVRÁNEK Martin, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra hostů

Mladí dravci z Rokycan hrají běhavý fotbal a pro kluky z pošumaví to bude asi nad jejich síly. Ovšem fandím hostům, jelikož tam jezdíme pravidelně na soustředění a vždy tam zažijeme kopec srandy, takže můj tip 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích