4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.08.2021 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Svéradice vyzrály na Žihli a berou první body


Branky


27. L. Jíra , 40. P. Mičkal (p.) , 63. R. Kába , 74. P. Mičkal - 3. S. Peterka , 88. L. Rázek
6

Žihle se hned první utkání sezóny nevydala do Svéranic, nýbrž do nedalekého Velkého Boru, jelikož domácí tým prováděl na svém plácku údržbu. A bylo znát, že hřiště nemělo kvalitu odpovídající 1.A třídě, kterou zejména hosté pocítili i s ohledem, že jsou z domácího prostředí zvyklí na umělý povrch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po rychlé brance otáčeli zápas

První branka utkání přišla hodně brzy a tím nejhorším způsobem. Ve 3. minutě naservíroval domácí obránce Stanislavu Peterkovi balón do gólovky a ten se nemýlil. Opařená domácí obrana si mělo co vyříkat, ale nijak se dalšího průběhu zápasu nezalekla.

 

O 25 minut později bylo srovnáno, když se z nacvičeného centru na zadní tyči hlavou prosadil Lukáš Jíra. Šancí bylo několik na obou stranách, ale před přestávkou se obratu dočkali domácí. Zápasnickým chvatem byl ve vápně hostů přidržen svéradický útočník a rozhodčí s pokutovým kopem neváhal. Ten se štěstím proměnil Petr Mičkal.

 

Domácí navýšili brankový rozdíl a hosté už se na srovnání nezmohli

Svéradice byly do druhého dějství namotivované a za třemi body si šly více než hosté. Zejména pak, když Peterka ze dvou metrů přestřelil a to bylo asi pro zbytek zápasu stěžejní. Precizní obrana domácích následně eliminovala žihelské pokusy o srovnání stavu a naopak domácí útok řádil. V 63. minutě se prosadil křídelník Roman Kába a o 11 minut později zakončil střeleckou štěstěnu domácích výborně hrající Petr Mičkal

 

Přicházející únava domácího mužstva nahrávalo více Žihli, ale hosté nedokázali ze zbytku zápasu vykřesat více než jednu branku. Tu v 88. minutě krásnou střelou do šibenice vystřelil Lukáš Rázek.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: Povrch našeho náhradního hřiště nepomohl žádné kvalitní hře a myslím, že i to soupeře hodně ovlivnilo. Každopádně bych chtěl zejména naše kluky pochválit, že makali jako tým od první minuty a podali na hřišti kvalitní výkon. Snad se minimálně takto budeme prezentovat i nadále.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Hřiště našemu kombinačnímu fotbalu moc nepomohlo, ale brzy jsme se dostali do vedení a to jsme mohli i navýšil. Bohužel jsme nebyli přesní. A domácí nás do půle dvakrát potrestali. Ve druhé půli jsme nezvládli náš začáteční tlak a soupeř pak trestal z protiútoku.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , L. Pícka [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (77. M. Heimlich [-] ) , M. Hájek [-] , V. Brůha [-] , T. Nesveda [-] , L. Jíra [-] , P. Mičkal [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Masopust [-] , J. Šafár [-] (65. F. Hořejší [-] ) , O. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] (55. R. Otcovský [-] ) , T. Přibyl [-] , S. Peterka [-] , J. Brož [-] (77. P. Malý [-] ) , L. Rázek [-] , J. Buček [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 87. M. Heimlich - 27. J. Buček .
Hráči zápasu: P. Mičkal , R. Kába .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: remíza

Tady to asi moc pohledná podívaná nebude, očekávám vyrovnané utkání a plichtu 1:1. Na penalty budou šťastnější domácí.

Tip: remíza