1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Brankář Spěváček chytil pět pokutových kopů, Přívětice mají dva body.


Branky


0

Ve Skomelně se odehrálo více než zajímavé utkání, domácí mužstvo bylo v zápase lepším celkem, vylámalo si však zuby na bravurně chytajícím Spěváčkovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Domácí Skomelno vstupovalo do zápasu s jasným cílem, zvítězit na svém hřišti a připsat si tři body do tabulky. Skomelno bylo lepším týmem a hráči se tlačili do útoku. Paradoxně se však jako první prosadili hosté, po velkém závaru ve vápně domácích se na dvakrát prosadil Turek, jednalo se o poněkud ušmudlanou branku, ale i takové se samozřejmě počítají. Domácí mužstvo to však nepoložilo a i nadále se snažilo o vstřelení branky, v cestě jim však stál výborně chytají Spěváček.

Penalotvé hody

Domácím se nakonec vyrovnat podařilo. Na Spěváčka vyzrál z pokutového kopu na začátku druhého poločasu Václav Hašek. Po více než hodině hry měli domácí další možnost zahrávání pokutového kopu, tentokráte se však Spěváček vytáhl s výborným zákrokem. Stav zápasu byl tak stále 1:1. Domácí se přesto snažili rozhodnout, ale gólman hostů byl ve skvělé formě. Na hostujícím mužstvu byla znát velká unáva a Skomelno se snažilo urvat všechny body, přesto však mělo namále, v závěrečných minutách se sám na brankáře řítil hostující Mareš, tentokrát se však v dobrém světle předvedl brankář domácích Jaroš Martin, který byl poslán do zápasu na druhý poločas. Ten Marešův únik dokázal zastavit. Utkání v normální hrací době skončilo 1:1 a šlo se na penalty.

Penaltový mág Spěváček

Domácím hráčům se ještě dlouho bude zdát o Přívětickém brankáři. V penaltovém rozstřelu totiž lapil všechny čytři pokusy domácích borců a vzhledem k tomu, že jeho spoluhráči dvě penalty proměnili, mohl se i on i celé jeho mužstvo radovat ze zisku dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Jaromír Zavoral: Vyrovaný utkání, oni byli šikovný, mladý. Soupeř kopal v zápase dvě penalty. První dali, druhou nedali. Brankář chytil a pak chytil další čtyři v rozstřelu, absolutně obdivuhodný výkon. Rozhodčí mladej, pískal velice slušně, až na tu druhou penaltu, trošku přísná, ale zvládl to velice dobře. Poslední 20 minut nás tlačili, my už jsme byli unavení, hráli mladý klucí, přesto Mareš běžel sám na brankáře, ale on mu to vypíchl, každopádně soupeř byl určitě lepší. Z prvních dvou zápasů pět bodů to je výborný.




Sestavy


Sokol Skomelno
J. Turek [-] (46. M. Jaroš [-] ) - J. Med [-] , T. Bauš [-] , M. Rückauf [-] , M. Hofman [-] (46. F. Prachár [-] ) - M. Bělohlávek [-] , L. Tománek [-] (75. Z. Maier [-] ) , V. Hašek [-] , P. Somolík [-] - P. Staněk [-] , V. Novák [-] (70. R. Hála [-] ) -

Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - R. Nový [-] (85. D. Šilpoch [-] ) , M. Mareš [-] , T. Karfiol [-] , L. Pešek [-] , P. Turek [-] , J. Průcha [-] , J. Kocman [-] , J. Šístek [-] , M. Kořínek [-] (46. T. Judl [-] ) , D. Krč [-]

ŽK: 73. M. Bělohlávek - 41. R. Nový , 47. M. Mareš .
Hráči zápasu: P. Spěváček .
Místo: Skomelno. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PLUNDRICH Milan - ŠTRUNC Jan (N), TUREK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.