0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice přežili úvod a ve druhé půli úřadovaly


Branky


25

Tlumačov se do utkání musel obejít bez kapitána Leitla a střeďáka Copáka. Jaká to byla ztráta? Nemusela by být žádná, kdyby domácí své velké šance proměnili a o poločase vedli 3:1. Nic takového se ale nestalo a Tlumačov nakonec nevsítil ani jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zmar v tlumačovské koncovce

První půlhodina utkání byla téměř bez šancí na obou stranách. Obě defenzívy hrály s přehledem a svého soupeře do větších šancí nepustily. Až po půl hodině hry se do úniku za obranu dostal domácí Wolf, který ale z blízka na brankáři Turkovi selhal. Následně se dvakrát musel ohánět brankář domácího celku, který svůj tým ještě podržel.

 

Druhou velkou šanci domácích měl na kopačce Rottenborn, který se dostal k dvakrát prodlouženému autovému hodu, ale z 5 metrů nedokázal trefit pořádně míč, a pokus tak maximálně vylekal hostujícího Turka. A jak se říká, nedáš-dostaneš... Po rychlém protiútoku ve 40. minutě se k centru z levé strany dostal Heller, který nalezl nabíhajícího Matěje Potočka, a ten z první uklízel vedle bezmocného brankáře. 

 

Že se tlumačovským tento zápas nedařila koncovka potvrdil ve 43. minutě domácí Pfeifer. Ten dostal přihrávku před prázdnou bránu a vysoko přestřelil. Asi by to nemrzelo tolik, kdyby byl od brány vzdálen 15 metrů, ale Pfeifer stál maximálně 2 metry od brankové čáry a na prostředku brány. V tu chvíli bylo zřejmě rozhodnuto, že se v tomto utkání Tlumačov neprosadí. Na konci půle ještě Touš vyrážel pěknou střelu do tyče, aby mohli jít oba týmy do kabin za stavu 0:1.

 

Pohodlný druhý poločas pro hosty

V 51. minutě Vejprnice navýšily skóre na 0:2. Lukáš Kuhajda se nemohl na hranici malého vápna otočit s míčem k bráně, a tak jej po přizvednutí poslal obloučkem přes všechny na zadní tyč. Stejný hráč si pak v 78. minutě zahrál volejbal, když si ho chtěl domácí záložník přehodit, za což viděl po právu žlutou kartu.

 

Další gólovka se až do poslední minuty neujala. V 90. minutě pak vypadla celá obranadomácích při rohovém kopu soupeře, když neodklidila z vápna poskakující míč, který se následně dostal k Adamu Kolářovi a ten zamířil přesně.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Chtěli jsme se vyvarovat dlouhým a vysokým balónů, jelikož jsme věděli, že domácí budou mít v tomto ohledu značnou výhodu. Přežili jsme v první půli dvě tutovky, které domácí nevyužili a v poločase jsme se dokázali prosadit my. Gól nás nakopl a ve druhém poločase jsme už hráli co jsme chtěli. Držet balón, přehrát je, víc běhat a nutit je, aby míč nenakopávali, jelikož to mohla být jejich silná stránka.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - T. Šindelář [-] , D. Žák [-] , O. Rottenborn [-] , Z. Sobotník [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , D. Kobes [-] (64. K. Hamor [-] ) , M. Frček [-] (64. M. Váchal [-] ) , J. Pfeifer [-] (86. R. Šindelář [-] ) , M. Wolf [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - R. Křen [-] , D. Klocperk [-] , M. Potoček [-] (76. A. Kolář [-] ) , A. Heller [-] (83. M. Bartovský [-] ) , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] (88. D. Křen [-] ) , L. Kuhajda [-] (83. J. Bernard [-] ) , J. Bayer [-] , L. Rada [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 87. K. Hamor - 69. T. Kotva , 78. L. Kuhajda .
Hráči zápasu: R. Křen , F. Heindl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra hostů

Tlumačov sbírá a bude sbírat body hlavně doma, ale zrovna s dobře hrajícími Vejprnicemi to tentokrát nevyjde. Tipuji výhru Vejprnic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích