2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko se utrápilo k výhře


Branky


25

V Nýrsku se hrál silně podprůměrný fotbal krajského přeboru. Nýrsko se slabým zakončením a nepřesnostmi nabídlo hostům vedění – v podstatě z jediné vážně nebezpečné střely na bránu v zápase. Druhý poločas byl od domácích mírně zlepšení, kdy pravděpodobně bouřka v šatně zabrala. Stačilo to však na utrápený obrat skóre, nic víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů a trápení domácích

Domácí se vůbec nedostali do zápasu a své kombinace volily špatně. Navíc ve 14. minutě nabídli hostům snad jedinou velmi vážnou gólovku, kterou proměnil Michal Bublík a rázem museli domácí dohánět. Srovnat mohl záhy Varga, ale jeho pokus skončil jen těsně vedle. Hostující brankář se pak do poločasu musel vytasit proti pokusu Hájka, jinak ani on moc práce s nepřesnými projektily neměl.

 

Bolevec si do přestávky žádnou další vážnou příležitost nevypracoval, navíc musel před přestávkou střídat zraněného Kepla, který si při souboji s Pavlíkem nešťastně poranil koleno. (z klubu nám byla zaslána fotka zraněného, naštěstí zřejmě jen povolené vazy v koleni)

Obrat, ale stále trápení

Už ve 48. minutě si na centr z pravé strany naběhl Imrich Varga, který z blízka uklidil do sítě. Následovala pasáž, kdy postupně vinou zranění odpadali další bolevečtí hráči a kdyby byla možnost, střídá snad znovu i gólman Körner, který dohrával zápas se sebezapřením. Nicméně v 70. minutě si připsal další povedený zákrok, když vytěsnil míč z pod břevna na roh. To se však v zápětí nepodařilo jeho spoluhráči na přední tyči, od něhož se míč odrazil přímo k nabíhajícímu Jakubu Pavlíkovi, a předchozí zákrok hostujícího gólmana tak přišel vniveč. Zbytek zápasu už nic zajímavého nepřinesl.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Od nás asi nejhorší výkon za posledních pár měsíců. Vůbec se nám nedařilo, zbytečně jsme ztráceli míče, hráli jsme pomalu, bez důrazu. Pravděpodobně jsme soupeře podcenili, jinak si to nedokážu vysvětlit. Čas od času takové zápasy prostě přijdou a to cennější tyto body poté jsou.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Začátek zápasu se nám povedl, vstřelili jsme po pěkné akci branku a tím se nám povedlo dostat domácí pod tlak. Poté i přes několik šancí domácích jsme dokázali do poločasu udržet vedení. Bohužel zbytek zápasu ovlivnil rychlý gól a následně už byli domácí lepším týmem a po naší chybě vstřelili i vítěznou branku. Pro nás krutý výsledek, protože v situaci jaké jsme by se nám každý bod hodil a i přes větší fotbalovost domácích jsem věřil, že naši bojovností získáme aspoň bod. Poděkování patří všem hráčům, kteří na hřišti nechali maximum.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - K. Kalivoda ml. [-] , T. Kohout [-] , L. Hájek [-] (58. M. Bastl [-] ) , J. Kopřiva [-] , M. Trumpeš [-] (80. T. Rubáš [-] ) , J. Čanecký [-] , J. Pavlík [-] , I. Varga [-] (69. I. György [-] ) , T. György [-] (80. A. Antonovics [-] ) , M. Brož [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Hibler [-] , D. Anténe [-] (63. T. Kuželka [-] ) , D. Humpál [-] , M. Žíla [-] , D. Milfort [-] , J. Toman [-] , P. Dlesk [-] , K. Kepl [-] (41. F. Vetešník [-] ) , P. Winkelhöfer [-] (58. K. Loula [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 72. D. Milfort , 75. K. Loula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - KŘEN Jiří, HOMR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Rozhodne fotbalovost Nýrska. Domácí moc gólů nedávají, ale tentokrát vyhrají o 2 góly. Jeden dá Tomáš György z penalty. (smích)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích